Tým FBI bude řešit Myšlenky zločince v pondělí na Prima love

Každé pondělí můžete na Prima love sledovat speciální FBI jednotku, která se noří do myšlenek vrahů přesně tak, aby odhadla jejich další kroky. Zkuste se společně s různorodou skupinou vyšetřovatelů ve 20.05 dozvědět více o Myšlenkách zločince.

Myšlenky zločince v každé epizodě vždy vyšetřují jeden případ. A tentokrát to nebude nic lehkého. Případy, kdy se řeší únosy dětí, ovládají hlavně emoce a nejsou lhostejné ani veřejnosti. Agenti se dozvídají, že budou mít na starosti případ šestnáctileté dívky, která utekla v noci z domu. Pak se po ní ovšem slehla zem.

Ještě před odletem se agenti speciálního týmu na profilování seznamují s případem únosu, ale velitel Aaron Hotchner před odletem zkolabuje a tým se musí obejít bez něj. Zatímco je Aaron v kritickém stavu, vyšetřovatelé pracují na dopadení únosce…

Samantha Wilcoxová v noci utekla z domu na rande s přítelem. Vše nasvědčuje tomu, že únoscem je Samanthin otec, bývalý trestanec Eddie Wilcox, který dceřina přítele zmlátil. Tým Aarona Hotchnera je požádán o pomoc. Agenti se seznámí s případem, ale ještě než se vydají na cestu, Aaron zkolabuje a je převezen do nemocnice.

Zde musí podstoupit okamžitou operaci, neboť má vnitřní krvácení, a tým odlétá do Wichity bez něho. Od Samanthiny matky se dozvědí, že Samantha s otcem komunikovala, ale jak moc byli ve spojení, neví. Penelope Garciová pak získá ze Samanthina mobilu SMSky, v nichž si Samantha stěžuje na matku i na jejího manžela a domlouvá se s otcem na společném bydlení. Agenti zjistí, že Eddie Wilcox má dostatek peněz z loupeže v Chicagu, kde zastřelil svého partnera, a domnívají se, že bude chtít s dcerou odjet do Mexika.

Sledujte na Prima love Myšlenky zločince každé pondělí ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.