Twenty Øne Piløts opět v Praze! A opět vyprodaní

Americké duo Twenty Øne Piløts se po tři čtvrtě roce vrací do Prahy. Vystoupí již 4. listopadu 2016 a jako speciální host se představí irský zpěvák Bry.

V únoru vyprodali klub v Lucerně a obrovský zájem o jejich koncert je i nyní, Tipsport Arena je již beznadějně vyprodaná.

Twenty Øne Piløts jsou Tyler Joseph a Josh Dun, hudební duo pocházející z amerického Ohia. Minulý rok vydali v pořadí již čtvrté album "Blurryface", které sklidilo mnoho pozitivních reakcí. Singl "Stressed Out" se umístil na druhé příčce Hot 100 hudebního žebříčku Billboard a na Spotify má momentálně přes 560 milionů poslechů.

Podobně úspěšný je nejnovější singl "Heathens", který se objevil na oficiálním soundtracku k filmu "Sebevražedný oddíl" v hlavní roli s Willem Smithem nebo Jaredem Letem. Do Prahy se dvojice vrací v rámci světového turné s názvem EMØTIØNAL RØADSHØW, které je téměř ve všech městech vyprodané.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.