Seriály a filmy

30. července 2015 16:00

Petra Kloidová

Tvrďák Pierce Brosnan zahraje milujícího otce ve snímku Evelyn

Ve stastistikách jeden z nejoblíbenějších Bondů vůbec neměl na filmové role příliš štěstí. Od Zlatého oka se však všechno změnilo. Vy si ho na Prima love v pátek ve 20.15 užijte ve snímku Evelyn, kde bojuje o rodinu.

Dramatický snímek Evelyn je o tom, jak muž někdy musí bojovat, aby se mohl stát otcem. Na Prima love uvidíte filmovou premiéru amerického snímku Evelyn, který se natáčel v koprodukci v Německu, Irsku a Nizozemsku. V pátek ve 20.15 uvidíte příběh muže, jenž se snaží poprat s byrokracií a společenskými předsudky o tom, že muž nemůže být tím nejlepším rodičem.

Chudý otec horší než žádný otec?

Desmond Doyle vychovává sám tři děti. Ve chvíli, kdy se jeho finanční situace zhorší, zasáhne soud a odebere mu je. Nešťastný otec se s tím nechce smířit a je rozhodnut o své milované bojovat…

Příběh se odehrává v padesátých letech, kdy měl soud i církev právo rozhodnout o odebrání dětí a jejich umístění do sirotčince. Desmond se toto rozhodnutí snaží s pomocí svých přátel zvrátit u Nejvyššího soudu. Jejich příběh se uchoval v paměti lidí jako důkaz o otcovské lásce a síle lidského ducha.

Film byl inspirován skutečně žijícím hrdinou Desmondem Doylem a jeho dětmi Evelyn, Mauricem a Dermotem.

Film Evelyn uvidíte na Prima love ve 20.15!

Podívejte se na reportáž slavných lamačů ženských srdcí, z kterých se stali slavní tatínci milující svá dítka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.