Trojice hollywoodských párů, které prověřila desetiletí

Nejen se záhadným úmrtím, ale i s velkou láskou se dnes setkají vyšetřovatelé ve čtvrtečním Místě činu. Než zjistíte, o co půjde, mrkněte na několik dlouholetých partnerství v Hollywoodu. Prověřily je desítky let. Místo činu: Smaragdová svatba uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima love.

Paul Newman a Joanne Woodward

Když před 6 lety zemřel „herec s nejmodřejšíma očima“ Paul Newman, měl za sebou padesátileté manželství se svou hereckou kolegyní Joanne Woodward. Potkali se v roce 1953, v době kdy byl Newman ještě ženatý s Jackie Witte. S tou se o čtyři roky později rozvedl a roku 1958 oženil s Joanne. Newman žil mimo Hollywood a byl známý svou úctou k manželce a rodině. Když se ho jednou zeptali na nevěru, odpověděl: Proč bych chodil ven na hamburger, když mám doma steak?

Paul Newman často do svých filmů obsazoval svou životní lásku Joanne. Jedním z nejpovedenějším filmem je Rachel, Rachel. O Newmanovi je známo, že veškeré vydělané peníze z filmového řemesla dával na dobročinné účely. Zároveň se snažil s těmito organizacemi zastavit masivní výrobu zbraní. Newmanovou velkou zálibou byly automobilové závody, v kterých byl také dost úspěšný.

Wikimedia commons/20th Century Fox

Kirk Douglas a Anne Buydens

Napodruhé to vyšlo také nyní 97letému Kirku Douglasovi – herci, který zářil už v klasickém Hollywoodu. V květnu 1954 si vzal americko-německou producentku Anne Buydens. Pár měl dva syny, z nichž jeden tragicky zemřel před 10 lety v důsledku předávkování drogami. Mimochodem Buydens konvertovala k judaismu, když s Douglasem, jenž je židovského původu, obnovovala svatební slib. Zajímavostí je, že Douglas ani ve vysokém věku nezanevřel na moderní technologie. Psal na MySpace a od roku 2012 vedl také svůj blog na Huffington Post.

Kirk Douglas s manželkou a Ronaldem Reagenem. Foto: Wikimeda commons/White House photo

Denzel Washington a Pauletta Washington

A teď o generaci dál. Denzel Washington se sice v době, kdy si Kirk Douglas bral Anne Buydens, teprve narodil, i on je však nyní „zasloužilý“ ženáč. V roce 1983 si totiž vzal svou manželku Paulettu a jsou spolu dodnes. Pár má čtyři děti. Když se Oprah Winfrey Pauletty zeptala, zda jí nevadí, že má její muž tolik ženských fanynek, odpověděla: „Ne, a víte proč? Přijde domů.“

Místo činu odhalí nenápadnou smrt

V tomto dílu seriálu uvidíte vraždu, která se může na první pohled zdát jako sebevražda, pomohou k tomu barbituráty. Čtyřiaosmdesátiletý právník Willi Schubert, známý tím, že vždy obhajoval výhradně oběti a nikoli pachatele trestných činů, zemřel. Přestože se zdá – a rodinný lékař Riedmann to potvrzuje – že zemřel přirozenou smrtí, pitva odhalí v jeho těle velké množství barbiturátů, které si sám z důvodu těžké artrózy nemohl vzít. Vrchní komisaři Lannert a Bootz tedy mají znovu vyšetřovat vraždu.

Stará paní Brise Schubertová má viditelné výpadky paměti a občas je trochu mimo. Vypadá to ale, že její vztah s manželem – v den jeho smrti oslavovala rodina smaragdovou svatbu rodičů – byl velice láskyplný. Dcera Eva Martensová se stará o dvě děti, z nichž mladší Oliver trpí Downovým syndromem a starší Leonie velmi lpí na babičce. Její manžel – který má převzít tchánovu advokátní kancelář – příliš času na rodinu nemá. Bratr Evy, Peter, prodává obrazy a snaží se podnikat, v poslední době je na tom ale špatně. Když se rodina dozví o tom, že otce někdo otrávil, a to s největší pravděpodobností někdo z nich, nechce tomu věřit...

Kdo z rodiny mohl udělat takovou podlost?

Místo činu: Smaragdová svatba uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.