Tři cukráři budou soutěžit o nejlepší svatební dort!

Tři cukráři soutěží o deset tisíc dolarů. A jejich zadání má stále stejná pravidla. Musí vytvořit nejméně 1,5 m vysoký dort za 9 hodin, jindy to trvá celé dny. Tentokrát budou cukráři péct svatební dort pro svatbu snů. Dnes na Prima love ve 20:15!

V tomto díle je třeba vyrobit dort pro svatbu snů v historickém divadle The Ebell v Los Angeles. Dnešními soutěžícími jsou Rebecca, Norman a Mark. Norman je v soutěži již podruhé a dnes doufá, že konečně vyhraje. Dnešním zákazníkem je Ann Cho, která je organizátorkou svatby a sestřenicí nevěsty. Tématem bude svatební klasika, barvami slonovinová a zelená. Dort by měl být co nejelegantnější.

Odpočítávání již začalo a jako vždy si každý tým naplánoval zcela originální dort. Mark do svého dortu zakomponoval kolotoč, což se nezdá Leigh. Když uběhly dvě hodiny času, tak Michael oznámil test dovednosti. Vítěz nařídí jednomu ze zbývajících dvou týmů půlhodinovou pauzu.

V dnešní soutěži jde o zdobení dortu, tedy přesněji o napodobení dortu, který nazdobila porotkyně Margaret, soutěžící mají 15 minut. Soutěž vyhrál Norman a ten vyřadil Rebeccu a její tým. Zatímco měla Rebecca oddechový čas, u Normana v týmu došlo k hádce. Když se Rebecca vrátila do hry, tak na ni a na její tým čekala spousta práce. Všechny tři týmy pokračují v přípravě, když je vyruší Michael a Ann Cho, která chce přihlížet přípravám. Soutěžící se tak pokusí na zákazníka zapůsobit.

Chcete se podívat na trendy ve svatebních dortech?

Plánujete svatbu? Tak se podívejte na ta nejlepší svatební menu, ale i šaty a další formality ze svatebního prostředí!

Podívejte se na náš svatební web Navždy spolu

Chcete recept na ten krásný dort v hlavní fotce? Stačí kliknout!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.