Toto je zákulisí jednoho z nejoblíbenějších amerických krimiseriálů!

Televizní kanál CBS nedávno prodloužil životnost amerického krimi Myšlenky zločince. Ty pomalu ale jistě nastupují do třinácté sezony, což je u takovýchto seriálů nevídané. Podívejte se s námi do zákulisí.

Co uvidíte v pondělí na Prima LOVE v Myšlenkách zločince?

Speciální jednotka FBI to ani tentokrát se svým padouchem nebude mít jednoduché. Čekají ji těžké chvíle, teroristické útoky jsou totiž hrozbou nejen pro všechny lidi dnes už v podstatě po celém světě, ale také policii, která má obyvatele země chránit.

Havárie letadla způsobí poplach na vyšších místech a speciální tým FBI je požádán o spolupráci na vyšetřování. Je potřeba zjistit, zda šlo o teroristický útok…

Jestli to byl útok, nebo ne, to uvidíte v pondělí na Prima LOVE ve 20.15 v Myšlenkách zločince.

Podívejte se na to, jak se natáčí seriál Myšenky zločince. Krimiseriál nedávno, na začátku roku 2017, dostal americkou cenu od diváků jako nejoblíbenější krimi. Možná proto se Myšlenky zločince už tak dlouho drží na vysokých číslech sledovanosti. Příběhy detektivů a psychologické profily zločinců, které nejsou nikdy černobílé, nutí diváky sledovat každý díl. Sympatie k hercům, kteří rozhodně nepůsobí nafoukaně, naopak, je znatelná. O to jsou u fanoušků televizních seriálů oblíbenější!

Vy se s námi můžete podívat na další díl a také nahlédnout do zákulisí natáčení, které probíhá deset měsíců v roce v L.A.:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.