TOP STAR love: Svůdné tělo Andrey Verešové, pro které by ženy zabíjely!

Superženy, které rozhovory skoro nedávají! Simona Stašová a Daniela Peštová exkluzivně! Andrea Verešová a postava, pro kterou by ženy vraždily a muži dali veškerý majetek! Sledujte Top star love Martiny Gavriely! Dnes ve 21. 40 na Prima love!

Štoudková:

Misska Michaela Štoudková se pyšní krásnou postavou. Můžou za to geny a několik hodin sportu denně...

Andrea Verešová – svůdné tělo:

Modelka Andrea Verešová má i po dvou porodech dokonalé tělo. Ladné křivky ráda předvede také na přehlídce spodního prádla. Aby mohla ukazovat super postavu, tvrdě dře v posilovně...

Stanislav Zindulka – velký herec malých rolí:

Velký herec malých rolí, tak je často přezdíván herec Stanislav Zindulka. Je držitelem Českého lva za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Babí léto. Osmnáct let je v angažmá v pražském Činoherním klubu.

Simona Stašová – role si pečlivě vybírá:

Herečka Simona Stašová si filmové, divadelní a televizní role pečlivě vybírá. Před kamerou nic nešidí. O tom i řadě dalších témat bude vyprávět.

Daniela Peštová – nafotila dráždivé fotky:

Modelka Daniela Peštová nafotila lechtivé fotky, jejichž autorem je charismatický herec Pavel Batěk. Top Star Love vám fotografie ukáže!

Deprese slavných:

Deprese trápí řadu slavných. Někteří s touto nemocí bojují či bojovali a někteří ji nezvládli. Jak se tedy se splíny poprat?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.