Sladké recepty

28. prosince 2014 22:00

Petra Kloidová

Top 5 báječných dortů za rok 2014

V pondělí ve 20.15 uvidíte rovnou dvojitou nálož cukrářské reality show Božské dorty. Sympaťák Duff musí vytvořit za týden 28 luxusních dortů. Je konec roku, tak se pojďte podívat na 5 těch nejlepších. Dostanete i recepty!

V pondělí se znovu potkáte i se svým oblíbencem. Duff je majitelem a šéfem cukrářství Charm City Cakes v Baltimoru. Se svými zaměstnanci a kolegy se věnují tvorbě netradičních dortů na zakázku. Podívejte se, jaké skvosty tito cukráři dovedou.

28 dortů? To budou pořádné nervy

Tento týden mají v Duffově firmě vytvořit 28 dortů a velký kolotoč, takže vše musí být rychleji, než jsou zvyklí. Ben vyrábí dvouplošník, který si žena objednala pro svého manžela; ten je navíc golfista. Anna pomáhá vyrábět figurky – celková koncepce dortu bude postava golfisty na křídle dvouplošníku. Město Asbury slaví 110 výročí a objednali si dort, repliku svého slavného kolotoče. Půjde o výstavní kus, který nebude k jídlu, ale podmínkou je, že musí být funkční a točit se...

Božské dorty sledujte v pondělí ve 20.15!

Konec roku vždy vybízí k bilancování. Tak se podívejte na jeho sladkou verzi. 5 top dortů za rok 2014 i s jejich recepty!

Pivní čokoládový dort

RECEPT NAJDETE TADY

Kokosový dort s limetkou

RECEPT NAJDETE TADY

Vánoční Pavlova dort

RECEPT NAJDETE TADY

Perníková chaloupka trochu jinak

NÁVOD JAK NA TO, NAJDETE TADY

Čokoládový dort s mátou

RECEPT NAJDETE TADY

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.