Televize CBS prodlužuje Myšlenky zločince, Dobrou manželku a Sherlocka Holmese

Televize CBS je na americkém trhu jedna z nejsledovanějších kabelových televizí, která ročně produkuje až 15 úspěšných seriálů. Z její dílny mohou diváci Primy pravidelně sledovat Myšlenky zločince, Sherlocka Holmese: jak prosté nebo Dobrou manželku.

Myšlenky zločince, které sledujete na Prima love pravidelně každé pondělí ve 20.15, mají za sebou desátou sérii. Přestože mají na americkém trhu průměrnou a často i nadprůměrnou sledovanost, dlouho se spekulovalo, zda CBS seriál prodlouží (na kahánku měly i další seriálové show). Jedenáctá řada o speciálních agentech FBI, jež se snaží nahlédnout do myšlenek brutálních vrahů či únosců, bude s velkou slávou pokračovat.

Sherlock a Dobrá manželka pokračují

CBS na začátku května vydala tiskovou zprávu, kde odhaluje jména všech svých vyvolených patnácti seriálů, jež diváci uvidí i nadále.

Pokračování svých oblíbených seriálových příběhů tak uvidí například i milovníci amerického Sherlocka Holmese: Jak prosté, jehož epizody z první série můžete vídat na Prima love každou středu ve 20.15, nebo fanoušci komediálního seriálu Dobrá manželka.

31. řada Kdo přežije

Kromě Myšlenek zločince se u jmenovaných seriálů jedná hlavně o nováčky – příběh Sherlocka Holmese: jak prosté čeká čtvrtá série, zatímco tvůrci Dobré manželky budou natáčet sedmou sérii. Speciální místo na kanálu CBS má ovšem i úspěšná reality show přenášená z exotiky, Kdo přežije, ta bude také pokračovat ve 31. sérii. Kdo přežije můžete sledovat pravidelně od pondělí do pátku na Prima Cool od 10.45.

Kdo nepřežil?

Mezi stálice seriálu CBS patřila kriminálka CSI, která běžela na televizních obrazovkách neskutečných patnáct let. Po dlouhém spekulování se stanice vyjádřila, že seriál neprodlouží. Divákům ovšem nadělí dvouhodinový film, který uzavře příběhy všech postav.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.