Zlatá mládež si užije v sobotu Vraždy pod maskou!

Vraždy pod maskou - upoutávka

Mysleli si, že můžou všechno. Ale jedna smutná událost jim změní životy. Podívejte se na sobotní americký thriller Vraždy pod maskou, který uvidíte na Prima LOVE ve 20.15

Co uvidíte v sobotu na Prima LOVE?

Takzvaná zlatá mládež musí vždycky, alespoň ve filmovém světě, dostat přes prsty, aby si uvědomila to, co ostatní okolo už dávno vědí. Takový bude i americký thriller Vraždy pod maskou.

Kamila a Will jsou spolu zasnoubení, ale to Willovi nebrání, aby si užíval i s jinými dívkami. Jednou z nich byla i Heidi, ale když za Willem znovu přišla, on ji odkopl. Scéna se udála na střeše a na poslední chvíli přišla i Kamila. Celé to skončilo nehodou, při které Heidi spadla ze střechy a zemřela. Will, Kamila, Annabel a Rick z místa nehody utekli, ale na střeše je viděla a vyfotila Lisa, kamarádka Heidi. Čtveřice bohatých dětí se k ničemu nepřiznala, ale Lisa dala dost hlasitě najevo, že o nich ví.

Co udělat se svědkyní vraždy?

Jak to tedy udělat tak, aby byli všichni spokojení a svědkyně Lisa nic neřekla? Tentokrát jde o životy ostatních. Will chce Lisu vyplatit, ale Annabel a Rick si myslí, že to Lisu neumlčí. Will tedy začne uvažovat o vraždě, což se nelíbí Kamile. Ta se tedy pokusí si s Lisou promluvit, ale tu nic nezajímá. Lisa je následně pozvána na drink k Willovi domů, ale tam ji Rick zdroguje a Kamila pak udusí.

Musela Lisu zabít, protože jí ostatní nevěřili. Kamila jako jediná nepochází z bohaté rodiny. Čtveřice nastražila všechny důkazy tak, že to vypadá, že Lisa prostě odešla. Ale brzy kolem čtveřice začne čmuchat jeden detektiv. Rick se s vraždou moc dobře nevyrovnal, a proto začal brát drogy, které sám prodával. Rick a Annabel to nesou velmi špatně, a dokonce se chtějí přiznat policii, což se nelíbí Willovi. Ten má na každého nějakou páku, aby nepřestávali mlčet. Rick se kvůli tomu přestal s Willem bavit. Všichni čtyři kolem sebe vídají nezvyklé věci, které mají ostatním ukázat, že zabili Lisu. Jde o osobní věci Lisy, které se náhle objevují, nebo naschvály, které nedokážou vysvětlit...

Podívejte se na tajemný thriller Vraždy pod maskou v sobotu ve 20.15 na Prima LOVE!

Sdílejte článek