Sympaťačka Laura Spencer: Co na sebe prozradila Kůstčina pomocnice?

Ač není ve Sběratelích kostí dlouho, a (zatím) nepatří k hlavním postavám, rozhodně není nenápadná. A v úterý večer čeká stážistku Jessicu Warren něco vskutku zajímavého… Než zjistíte, co to budete, mrkněte na info o její představitelce Lauře Spencer.

Další díl premiérové 10. řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Štěstí z fotek

Začít ostatně můžete na jejím instagramovém profilu kde je tato rusovlasá kráska, která 8.května oslaví třicáté narozeniny, poměrně aktivní. Upozorňuje tu jednak na své pracovní aktivity, také se však neváhá podělit se o nějakou tu perličku z osobního života.

Třeba momentku z dětství nebo zdokumentované přípravy na (kamarádčinu) svatbu.

A nezdráhá se promluvit ani o tom, pro co má slabost – v tomto případě tedy pro cool vintage oblečení.

Seriálová hvězdička

Co se Lauřiny kariéry týče, zahrnuje především seriálové role. V populární websérii The Lizzie Bennet Diaries si zahrála Jane Bennet. V Teorii velkého třesku (který můžete sledovat na Prima Cool) pak ztvárnila Rajovu svéráznou přítelkyni dermatoložku Emily Sweeney.

Svérázná Jenn

A právě třetí nejvýraznější rolí je pro Lauru bezesporu Jessica Warren, která se k týmu Sběratelů kostí přidala v deváté řadě seriálu. Právě tehdy si tak trochu začala s agentem Sweetsem, později inspirovala Hodginse k vynálezu a nyní jí čeká další zajímavá interakce s jiným členem týmu.

Bude to láska, začátek hlubokého přátelství nebo úplně něco jiného?

Uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love v dalším dílu seriálu Sběratelé kostí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.