Svatba za 300 000 000 korun: Podívejte se na přípravy vdavek Kim and Kanye!

Zatímco Angelina Jolie a Brad Pitt svoji hvězdnou svatbu utajili až do konce, světová královna selfies a největšího pozadí v L.A. Kim Kardashian společně s hudební hvězdou Kanye Westem vytvořili svatební fenomén. Jejich svatba byla nejočekávanější svatbou roku. Stála 300 000 000 korun.

Květnová svatba americké královny reality show "Keeping up with the Kardashians" a hudebního génia Kanye Westa stála leckteré noviny nervy. Světové bulváry zjišťovaly měsíce, kde se svatba jednoho z nejsledovanějších párů bude konat. Do poslední chvíle to však nevěděli ani hosté a dokonce ani rodina. Říkalo se, že svatba bude v Paříži, ale tam se nakonec konala jen dámská rozlučka se svobodou (z které si sestra Khloe odvezla výstavní kocovinu přímo na svatbu). Nakonec hosté přilétli osobními tryskáči do italské Florencie, ta měla symbolizovat začátek lásky mezi Kim and Kanye, kde zplodili dceru North West.

Pár čísel, pár milionů

Svatba pojala dohromady 200 hostů a stála rovných 300 000 000 korun. Hodně, říkáte si? To by však matka klanu Kardashianových a zároveň jejich manažerka nesměla být tak skvělou byznysmenkou. Za prodané fotografie a rozhovory si nakonec rodina vyúčtovala 420 000 000 korun. A to je odpověď na veškerou slávu "těch holek s velkým zadkem", které vlastně naprosto nic neumějí, jenom prodat samy sebe. Podívejte se do zákulisí svatby, kde se servíroval dietní dortbez jakéhokoliv obsahu cukru, kde den před svatbou pro nevěstu zazpívala Lana Del Rey a během obřadu už samotný Andrea Bocelli.

Přestože z obřadu se do světa dostalo opravdu minimum fotek, rodina Kardashianových zveřejnila ve své reality show kompletní přípravu celé svatby. Podívejte se na ty nejlepší momenty:

Svatební šaty si Kim nechala ušít od návrhářského domu Givenchy. Dohromady proběhlo devět zkoušek na svatební šaty.

Dcerka Kim and Kanye měla šaty ze stejné krajky, jako byly svatební šaty

A aktivně se účastnila všech zkoušek

Šaty družiček se sice ušily, ale jelikož se většině rodiny nakonec znelíbily, nechali ušít nové

Svatební koordinátorka vysvětlovala svatebčanům, jak se chovat při obřadu. Žádné ruce v kapsách a žvýkačka v puse. Ještě že u toho nebyl zpupný ženich, který si zásadně dělá, co chce. Nicméně, nakonec tu žvýkačku prý opravdu vynechal.

Proběhla i diskuze o tom, jaký typ polibku proběhne během obřadu

Kim s Kanyem měli různé nápady

Přímo před obřadem proběhla i pasivně agresivní výměna názorů. Kim požadovala od své nevlastní sedmnáctileté sestry Kylie, aby si svoje modré ombré zakryla příčesky. Nestalo se, ale prý nemělo cenu se rozčilovat.

Sestra Khloe v den D trpěla výstavní kocovinou. Kim v jednom rozhovoru prozradila, že byla tak zničená, že ji museli líčit během spánku.

Proběhla i diskuze s kadeřníkem na téma "kde bude pěšinka"

Přípravy make-upu

Problém byl s extrémně dlouhou vlečkou

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.