Strašidelné vyšetřování. Kůstka a Booth vyšetřují halloweenskou vraždu!

Do Halloweenu sice ještě zbývají více jak dva týdny, ovšem Kůstka a Booth už se na halloweenskou oslavu vydají ve čtvrtečním dílu. A rozhodně se nebudou “bavit” tak, jak by si člověk na první pohled představoval. Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte ve čtvrtek od 21.15 na Prima Love.

Na scéně jsou dvě mumie

Jejich Halloween je totiž do slova a do písmene krvavý a roli v něj “hraje” i opravdová mumie. Tedy lépe řečeno mumifikované tělo dívky, které je objeveno pár dnů před strašidelným svátkem. Zdá se, že oběť někde ležela (ne)celý rok – má na sobě ještě pozůstatky halloweenské masky. Jenže to není všechno. O něco později se objeví ostatky další dívky, která je mrtvá už dva roky.

Tady se hraje o čas

A pak zmizí mladá žena a Kůstce i Boothovi je jasné, kolik uhodilo, a že v tomto případě mají (možná) šanci oběť ještě zachránit. Jenže jak přijít psychopatovi na stopu? Zvlášť, když ulice zaplavila spousta lidí ve strašidelných maskách?

Rozuzlení poněkud bizarního vyšetřování uvidíte už ve čtvrtek večer!

Sběratelé kostí ve čtvrtek od 21.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.