Stana Katic z Castla se ukázala jako blondýna!

Proměnu jako hrom zveřejnila na svém profilu herečka Stana Katic. Čím představitelka Kate Beckettové překvapila své příznivce? Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Primě LOVE.

Omrzelo ji být brunetou?

Populární herečka, která zveřejňuje slušnou dávku svých parádních fotek, se tentokrát nezaměřila na cestování, ale hodila na zeď pár fotek, kde je… s blonďatými vlasy!

A to byl pro většinu fanoušků pořádný nezvyk, protože Stanu Katic si neustále pamatujeme jako brunetku. Jediné, s čím během natáčení amerického seriálu, jenž ji proslavil v Americe a záhy po celém světě, trochu koketovala, co se vlasů týče, byla její délka. Připomeňte si účesy její seriálové Kate z Castle na zabití, protože Kate na fanoušky z Instagramu vytáhla opravdu těžký kalibr.

A takto zavzpomínala na časy, kdy byla jednu dobu blondýnou. Prý to byla zábava.

Kočka v každé podobě

Nicméně pokud jste fandové a fanynky tmavovlasé verze Stany, buďte v klidu. Herečka momentálně nepodnikla žádnou zásadní a šokující proměnu. Spíš si jenom zavzpomínala.

Ostatně taky je důkaz – tak to Staně seklo na nedávné promo akci k indie filmu The Rendezvous, kde si zahrála hlavní roli. A měla samozřejmě své „aktuální“ vlasy.

Líbí se vám Stana víc jako tmavovláska, nebo blondýnka?

Castlova noční můra

Zpátky do minulosti se na sklonku sedmé řady vrátí i její seriálový partner Richard Castle. Připomene si totiž vraždu, jejímž svědkem byl před 30 lety. Nikdo ji tenkrát nevyřešil, případ nicméně nakonec dovedl Castla k dráze spisovatele a nakonec vlastně i detektiva. Teď se nabízí šance dopadnout vraha a udělat za vším tlustou čáru!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.