Stana Katic si užívá pauzu od Castla na zabití. Jak?

Zdá se, že Stana Katic slunce prostě miluje. A není divu – hlavní hrdinka seriálu Castle na zabití si ho “nese” zřejmě v genech, neb má srbské, chorvatské a černohorské kořeny. Hlavně pohoda...

Stana Katic nedávno potěšila svoje fanoušky dalšími fotkami z Instagramu, kam celkem pravidelně přispívá zprávami o svém životě. Ti největší fandové tak mají pocit, že vědí, kam se její kroky ubírají i ve chvíli, kdy zrovna nenatáčí, nebo v momentě, kdy se rozhodne opustit seriál.

Castla na zabití můžete sledovat každé úterý ve 20.15 na Prima Love. A co uvidíte toto úterý?

Kate bude řešit smrt velice mladé dívky nalezené v popelnici. Patoložka si všimne malé dorbnosti, která by mohla případ dívky spojit i s nedávným umrtím prostitutky. A Kate s Castlem bude mít plné ruce práce...

Moře a Kate, to je láska nebeská

Fandy nedávno potěšila několika “prosluněnými” fotkami ze dne, který se rozhodla strávit na pláži.

Sedmatřicetiletá herečka si dala pořádný relax, u kterého jí to navíc velice slušelo. A plážovou pohodu patrně dopřála i svému psímu kámošovi. S manželem se bohužel tentokrát nepochlubila.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.