Srovnávat mě s Benedictem Cumberbatchem je poklona, říká představitel amerického Sherlocka Holmese

Johnny Lee Miller hraje americkou verzi seriálového Sherlocka Holmese: Jak prosté, zatímco se svět zbláznil do britského herce Benedicta Cumberbatche jako Sherlocka britského. Veškeré srovnávání je však podle Johnnyho Lee Millera směšné, zvlášť když se jedná o jeho dobrého kamaráda.

Co uvidíte ve středečním Sherlockovi Holmesovi: Jak prosté?

Dalším úkolem Sherlocka Holmese a jeho pomocnice Watsonové je najít vraha, který zabíjí lidi a určuje penězi hodnotu jejich života… Jak Sherlock společně s dr. Watsonovou odhalí vraha, jenž je viditelně necitlivý psychopat? To uvidíte už ve středu večer na Prima LOVE.

Existuje rivalita mezi britským a americkým Sherlockem Holmesem?

Johnny Lee Miller se jako herec a představitel Sherlocka Holmese prý o roli rozhodoval, a to docela zajímavým způsobem. Dnes už slavný britský herec Benedict Cumberbatch byl totiž Johnnyho divadelní kolega (a stále jsou dobří přátelé). Johnny Lee Miller se šel právě za britským představitelem Sherlocka poradit. Ten ho v rozhodnutí vzít roli podpořil, ačkoliv se v médiích o takovém kroku svého přítele vyjadřoval poměrně sarkasticky.

CO BENEDICT CUMBERBATCH ŘÍKÁ O AMERICKÉM SHERLOCKOVI?

Podobné články

Samozřejmě, že kromě fanoušků Sherlocka Holmese se srovnání neubránila ani média. A co si o tom myslí Johnny Lee Miller? Ten s jakýmkoliv srovnáváním nesouhlasí. A dost mu to ulehčil i fakt, že americký Sherlock nemá po svém boku muže, ale ženu.

Příběhy detektiva, které se neohrají

"Ani jeden z nás nejsme prvním představitelem Sherlocka Holmese, myslím si, že povídky Sira Arthura Conana Doyla jsou tak skvělé, že dávají prostor dostatečnému množství uměleckého interpretování," vysvětluje.

A rozhodně to není tak, že by oficiální vyjádření Johnnyho Lee Millera fungovalo jako přetvářka. Třeba jeho kolegyně Lucy Liu, která hraje netradičně dr. Watsonovou, tvrdí, že miluje chemii mezi britskou seriálovou dvojicí. Ta je v americké verzi pochopitelně úplně jiná.

Miller dokonce prozradil i to, že neočekával od seriálu žádný větší ohlas, protože je to v televizním byznysu dost těžko předvídatelné, úspěchem je však mile překvapený. V dnešní době se mohou těšit diváci amerického Sherlocka Holmese na šestou řadu, zatímco milovníci toho britského na pátou.

Sherlocka Holmese: Jak prosté sledujte na Prima LOVE každou středu ve 20.15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.