Seriály a filmy

27. července 2015 22:00

Petra Kloidová

Speciální jednotka z Myšlenek zločince má posilu. O koho jde?

Příchod Alex Blake - s tím je spojen začátek osmé řady populárního seriálu Myšlenky zločince. Než si dáte s excelentním týmem agentů další pátrání, mrkněte na pár perliček o jejich „nové“ posile. Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20:15 na Prima Love.

Začínala super mladá

Alex nastoupila k FBI v pouhých 24 - jako ranému dvacátníkovi se něco takového podařilo pouze geniálnímu Spencerovi Reidovi. Klobouk dolů!

Od křížovky k doktorátu

Ostatně Alex, jejíž specialitou je lingvistika, získala hned dva magisterské tituly na Berkeley a pak se (nepřekvapivě) vrhla na PhD. Vedle práce pro FBI excelentní lingvistka také učí na univerzitě. Prvním krokem k této kariéře přitom byla údajně Alexina záliba v křížovkách, k nímž ji přivedla matka…

Castle na zabití - Alex Blake hraje Jeanne Marie Tripplehorn, archiv Prima

Rodina policajtů

A když jsme u té rodiny…To že se dala Alex právě k FBI rozhodně není překvapením. Jako detektiv totiž působí i její mladší brácha Scott, policista byl její otec a starší brácha Danny, jako policajt pracoval taky. Zabili ho však při loupežném přepadení. Právě po Dannyho a matčině smrti se skrz všechnu tu bolest Alex rodině odcizila, ovšem poté, co se Scott zraní, k sobě opět, právě na konci osmé řady, začnou hledat cestu…

Speciální znalost

Alex rozumí znakové řeči a také se jí domluví! Rozumí také tzv. Pig Latin, jazykovou hře, v níž jsou záměrně šifrována slova.

Zvláštní vztah

Alex si během svého působení v týmu získá zvláštní vztah ke Spenceru Reidovi. Vidí v něm tak trochu svého syna…Vlastního přitom kdysi ztratila.

Co čeká Alex v prvním díle osmé série?

Uvidíte v pondělí od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.