Sladké recepty

3. listopadu 2014 09:00

Petra Kloidová

Soutěžící Fantastických dortů budou vytvářet sladké náklaďáky. Podívejte se!

V pondělí uvidíte další díl Fantastických dortů. Ve 20.15 na Prima love uvidíte tři soutěžící soutěžit o 10 000 dolarů. A jejich úkol? Sladký motorismus, kterému tentokrát přijdou na chuť i ženy!

Kdo říká, že motorismus je jen pro muže? Počtem jistojistě ženy převyšují, ale mezi motoristickými nadšenci najdete i něžné pohlaví. Zvlášť teď, ve chvíli, kdy v americké reality show Fantastické dorty uvidíte ty nejsladší možné součásti motorismu. Je libo zakousnout se do pneumatiky z marcipánu? Nebo byste si radši dali volant?

Sladký náklaďák a jiná pokušení ve Fantastických dortech

Trojice soutěžících se tentokrát pokusí vytvořit co nejúžasnější dort na velkou slavnost náklaďáků. O 10 000 dolarů se utkají Ashley, Mark a Christy. Brzy po spuštění časomíry jsou tu první návrhy a vznikají podpěrné konstrukce a základny. Ashley je jediná, kdo se již soutěže zúčastnil, a tak si věří. Po dvou hodinách se týmy věnují tvorbě pneumatik a plamenů. Všichni usilovně pracují a brzy zbývá jen třetina původního času. Christy je pozadu a mnohé detaily nestihne dokončit. Mark umisťuje velký náklaďák doprostřed hořící obruče. Zbývá pět minut! Ashley veze dort, který váží téměř 450 kg. Pod Markovým dortem rampa téměř praská. Probíhá obhajoba a porada porotců…

Co všechno šikovní cukráři dokážou upéct na toto téma? Jen se podívejte:

Chcete další sladkou inspiraci? Za týden se můžete těšit na nový časopis webu Prima Fresh, kde najdete nové a tradiční recepty na vánoční cukroví, ale i na skvělé dezerty. A nezůstane jen u sladkého!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.