Sobotní příběhy že života: Žena ztratila paměť

Sobotní příběhy ze života na Love pokračují ve 20.15 uvidíte, jak se mladá žena vyrovná se ztrátou paměti. Kanadský thriller můžete sledovat už v sobotu na Prima love ve 20.15!

Mladá žena se po přepadení na lodi probudila se ztrátou paměti. S pátráním po útočníkovi jí pomáhá muž, se kterým údajně byla zasnoubená. Je však tajemný cizinec jejím skutečným snoubencem?

Brooke Harrisová je v kritickém stavu převezena do nemocnice. Spadla po úderu do hlavy z jachty do vody. Její stav je stabilizovaný, ale následkem nehody je krátkodobá ztráta paměti. Do nemocnice přijde Michael Colman, který tvrdí, že je jejím snoubencem a hodlali se vzít. Ošetřující lékařce dr. Kaplanové Michael slíbí, že se o Brooke po jejím propuštění z nemocnice postará. Brooke Michaela nepoznává, ale věří mu a odjede s ním na jejich chatu v malém venkovském městě. Michael cestou Brooke vypráví o jejich vztahu i o její sestře Courtney, se kterou se údajně pohádaly.

Jak vypadají staré začátky?

Ve městě Michael s Brooke potkají Melissu, kterou Michael představí jako jejich společnou kamarádku. Po příjezdu do chaty se Brooke znovu seznamuje se starým prostředím chaty. Michael jí vypráví o společných zážitcích i o své práci v marketingu. Podle jeho slov se mu nevede špatně. Brooke se v chatě začínají vracet záblesky vzpomínek na nehodu, kvůli které ztratila paměť. Michael jí proto doporučí návštěvu svého známého, psychiatra Richarda Alvareze. Cestou do města za ním Brooke zjistí, že Michaelovo auto sleduje policistka Wagnerová, která vyšetřuje její nehodu.

Brooke s Michaelem společně navštíví Alvareze, který Brooke doporučí, aby se v záblescích svých vzpomínek a snech pokusila všímat detailů, které jí pomohou vrátit paměť. Při další cestě do města musí Michael za zákazníkem a Brooke se vydává s ním za nákupy. Tajně však Michaela sleduje a zjistí, že něco domlouvá s Alvarezem i Melissou. Jeho chování jí začne být podezřelé, a tak si domluví schůzku s policistkou Wagnerovou. Ta jí řekne, že si většina svědků nepamatuje, že by se Michael s Brooke zasnoubil. Navíc byl Michael několikrát obviněn z napadení svých předchozích partnerek.

Prima love uvede v sobotu kanadský thriller Beznadějný útěk ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.