Sobotní příběhy ze života na Love: Zabila dítě

Každou sobotu představuje Prima love sobotní příběhy, které napsal sám život. Dnes se podíváme na tragickou událost, která je noční můrou každého z nás. Na to, abychom považovali za morální úkol dodržovat deset přikázání, nemusíme být křesťany. Jedno z nich zní: nezabiješ. Zvlášť ne dítě...

Film Démoni minulosti vypráví příběh, který se může stát kdykoliv a komukoliv. Allison se vrací do města, kde kdysi vyrostla. Toto město jí dalo život, ale také jí ho částečně zničilo. Jednoho prázdninového dne se totiž Allison s kamarády Quentinem, Jeremym a K. C. projížděla autem. K letní projížďce se přidal alkohol a nedospělé hry, kdy jí kluci zasahovali do řízení. V jednom nestřeženém okamžiku se kapota auta dotkla maličkého těla, jež mělo celý život před sebou. Allison kvůli svým kamarádům srazila malého chlapečka.

V nouzi nepoznáš přítele

Allison si však trest za smrt malého chlapce odnesla sama. K. C. totiž tvrdil, že s Allison vůbec nebyli. A s kámoši si to navzájem dosvědčili. Allison strávila několik let ve vězení a dnes žije v Paříži. Teď se vrací na pohřeb babičky a chce spravedlnost. Nehodlá totiž dál snášet představu, že byla tou špatnou a její bývalí kamarádi měli skvělý život, zatímco ona seděla ve vězení. Návrat Allison však dnešní ctihodné občany vzburcuje, aby se začali bránit její snaze očistit své jméno...

Jak dopadne návrat do temného stínu minulosti? To se dozvíte ve filmu Démoni minulosti ve 20.15 na Prima love!

Slavný návrat vězňů

Jaké to je, vrátit se na místo činu? Takto se vrátil Japonec Issei Sagawa, který se proslavil jako lidojed. Kdysi pozval na večeři k sobě domů svou spolužačku. Nejprve ji pohostil, pak zastřelil a snědl. Jelikož se u něj zjistila sexuální perverze, byl propuštěn na svobodu. A ze svého návratu udělal show. Více se dozvíte TADY.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.