Sobotní příběhy ze života: Kde jsi?

Sobotní příběh ze života odhalí další noční můru všech rodičů. Není tomu tak dávno, co celá republika žila případem nebohé Aničky, která byla zavražděna. Dawna v našem sobotním filmu prožívá to samé. Hledá svou dceru...

Dawna je úspěšná žena, která sama vychovala dceru Emily. Její dcera je jako každá jiná. Má přítele, chodí se ven bavit a je to naprosto bezproblémová mladá žena. Emily jednoho dne odejde na schůzku a nereaguje ani na telefonické vzkazy.

Co teď? Volat policii?

Dawna požádá o pomoc policii. Zoufalé ženě nabízí útěchu John, který je Emiliným profesorem. Policie hledá signál dívčina telefonu. Ten je zavede až k místu, kde je Emily pohřbená. Někdo ji uškrtil.

Kdo to mohl udělat, honí se jí hlavou? Nemůže ale přijít na odpověď, přestože policie si myslí, že viníkem je její bývalý přítel Keith.

V roce 2013 bylo v České republice pohřešovaných 5564 dětí do 18. let. Tyto statistiky mají bohužel vzrůstající tendenci.

Miloval ji, a když se s ním rozešla, byl si stoprocentně jistý, že to bylo kvůli jinému muži. Brzy je ale i on nalezen mrtvý. Předávkoval se drogami. Společná přítelkyně Keithe a Emily nevěří, že by Keith mohl být vrahem, a svěří se se svou domněnkou Dawně. Dawna jí uvěří a začne pátrat na vlastní pěst. Je velmi chytrá a schopná, a tak se brzy dozví krutou pravdu...

Sledujte na Prima love v sobotu ve 20.15, kdo se stane vrahem krásné mladé dívky!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.