Sobota na Love: Otcové se budou bít za svá práva i s Gigoly!

Sobota na Prima love jede znovu na vlně příběhů ze života. Zabývá se vážným tématem: otec, který bojuje o to, aby mohl vychovávat své děti. Koneckonců, má s jedním z aktérů reality show Gigolové stejný příběh...

Americké drama Právo být otcem, jež můžete sledovat na Prima love v sobotu ve 20.15, vypráví o vysokoškolském profesorovi, který bojuje o to, aby neztratil dítě, jež vychoval. Když Amandě v útlém dětství zemřela matka, její nevlastní otec David holčičku vychovával jako svou dceru. Teď je Amandě třináct a dozvídá se, že jejím skutečným biologickým otcem je bohatý podnikatel John Sullivan, který se nečekaně objevil, aby na dceru, o niž se doposud nezajímal, uplatnil nárok...

David najednou ztrácí svou holčičku, o kteou se staral odmalička! Co David udělá, aby ji neztratil? To uvidíte na Prima love v sobotu ve 20.15!

Gigolo bojující také o svého syna!

Steven miluje ženy, ony milují jeho a on si za to nechává platit. Člověk by nevěřil, že tento svalovec, který vypadá na to, že ho zajímá jen jedno, ve své minulosti skrývá nejhezčí starost, jakou muž může být. Steven má pětiletého syna. Jak sám říká: Tuhle práci dělám hlavně kvůli synovi. Chci mu dát všechno.

Zatímco Steven vydělává hlavně kvůli synovi, jeho kolega vysoký brunet Jimmy právě ztrácí kvůli svému skandálnímu pvolání svou další přítelkyni. Tak jako každá minulá, i ona nezvládla přehršel žen, které se motají okolo Jimmyho.

Reality show Gigolové uvidíte na Prima love v sobotu ve 23.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.