Slzy na place Sběratelů kostí. Představitel Sweetse loučení obrečel.

10. řada přinesla velké překvapení - na počátku 1. dílu zemřel Lance Sweets. Proč připravili tvůrci seriálům fanouškům takový šok? Další díl premiérové 10. řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love.

Je to prosté, milý Watsone

Takže za prvé - Sweets zemřel v podstatě “dobrovolně”. Jeho představitel teprve třicetiletý, sympaťák John Francis Daley totiž loni dostal možnost splnit si svůj velký sen, který se však s natáčením Sběratelů kostí neslučoval.

Prostě a jednoduše: Daley chtěl trávit víc času za kamerou než před kamerou. S parťákem Jonathanem M. Goldsteinem natáčeli komedii Bláznivá dovolená a když se řešilo, zda Sweets na čas “zmizí”, nebo odejde jednou pro vždy, padla volba na dramatičtější možnost.

Odchod ho dost ranil

I tak se však prý Daleymu ze seriálu neodcházelo zrovna lehce a poslední natáčecí den mu dal pořádně zabrat. Loni pro TV Line uvedl, že poslední natáčecí den byl dost náročný. Jednak strávil spoustu času pokrytý (umělou) krví, takže se mu kolegové spíš “vyhýbali”, pak točili dlouho do noci a když už se naskytla možnost k řádnému rozloučení, byla spousta spolupracovníků jednoduše dávno doma, Emily Deschanel s Davidem Boreanazem navíc zrovna pobývali na Comic Conu.

Na Johna to prý nějak dolehlo a tak se po poslední scéně prostě a jednoduše rozplakal. Není divu. V seriálu totiž strávil pěkných pár let. A Sweetse prý měl fakt rád.

Další díl premiérové řady seriálu Sběratelé kostí, byť bez Sweetse, uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.