Seriály a filmy

15. srpna 2011 18:35

Petr Souček

Sledujte Sex ve městě a namíchejte si Cosmopolitan

Zbožňujete seriál Sex ve městě? Sledujte ho na Prima LOVE a připravte si k němu drink Cosmopolitan.

Koktejl Cosmopolitan se stal kultovním drinkem hrdinek seriálu Sex ve městě. Carrie, Charlotte, Samantha i Miranda si tento drink natolik oblíbily, že si ho vychutnávají při svých setkáních velmi často.

Prima LOVE vám přináší tento seriál a k němu si mlžete i podle našeho receptu tento lahodný koktejl namíchat a přiblížit si tak atmosféru hrdinek z New Yorku.

Jak připravit Cosmopolitan?

Z ingrediencí by vám neměla chybět vodka, cointreau nebo triple sec a brusinkový juice. Před přípravou si do koktejlové skleničky dejte led, aby byla dobře vychlazená.Do shakeru nalijte 4cl vodky, 4cl cointreau (triple sec) a 4cl brusinkového juice a šťávu z poloviny limetky. Led ze skleničky přendejte do shakeru a dobře zamíchejte. Obsah nalijte do koktejlové skleničky a ozdobte kouskem pomeranče.

Původ Cosmopolitanu

Drink údajně vznikl na Floridě, kde jej vymyslela barmanka Cheryl Cook. Díky seriálu Sex ve městě rozpoutal tento jednoduchý drink módní vlnu a stal se stylovou záležitostí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.