Sledujte nový pořad Zhubni nebo přiber!

V pondělí 27. 8. startuje na Prima love zábavný pořad Zhubni, nebo přiber!, který se věnuje lidem s extrémně nezdravými stravovacími návyky.

Po celé Británii se totiž denně odehrávají těžké prohřešky proti správné výživě, které vedou k povážlivým výkyvům na obou koncích váhového spektra.

Na jedné straně máme monstrózně obézní tlouštíky, kteří by se celý den jenom cpali, a na druhé podvyživené sušinky, pro které je jen pohled na jídlo utrpením.

Co se však týče ohrožení zdraví, nemůžou si oba případy nic vyčítat.

Více o pořadu se dozvíte ZDE

Jak jim pomoci najít rovnováhu ve světě, který nám věčně vnucuje obecně uznávané ideály krásy, jimž se většina populace nemůže ani přiblížit?

Jak dopadne výměna jídelníčků mezi tlouštíky a hubeňoury, můžete sledovat od 27. 8. od pondělí do čtvrtka od 21.30 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.