Shemar Moore se vrací do Myšlenek zločince poté, co je před rokem opustil.

Dlouho mu to nevydrželo, možná si s úšklebkem říkáte. Shemar Moore se ale do dvanácté řady Myšlenek zločince, která běží na americkém kanálu, však nevrací nastálo. Jaká bude jeho role?

Shemar Moore dlouhá léta, přesněji 11 let a 251 epizod, hledal padouchy v seriálu Myšlenky zločince, který můžete sledovat na Prima LOVE každé pondělí ve 20.15. V polovině roku 2016 oznámil konec svého účinkování v oblíbeném seriálu, který si ve stejný rok odnesl další sošku z důležitých televizních cen People´s Choice Awards.

"Za mým odchodem nestojí žádná zášť či to, že bych byl nešťastný. Jsem zkrátka snílek a rád sním o tom, že se dá v životě neustále posouvat dál," oznámil snad posté Shemar Moore, jenž měl léta na starosti drsného vyšetřovatele Dereka Morgana.

V dvanácté sérii se objeví jen v jedné jediné epizodě. Proč vlastně? "Derek Morgan přijede speciální jednotce FBI, týmu, s kterým dlouhá léta spolupracoval, předat zásadní informace o zloduchovi jménem Scratch," vysvětluje.

Jako doma

Shemar Moore se vrátil do ateliérů mezi své kolegy po roční odmlce. Jaké takové setkání bylo? "Bylo to jako vrátit se domů. Samozřejmě mi Myšlenky zločince chyběly, opustit seriál bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí v mém životě. Ačkoliv jsem na place nebyl rok, cítil jsem se, že jsem tam nebyl tak týden. Hned jsme se dostali s kolegy na stejnou vlnu jako kdysi, vtípky létaly vzduchem," prozradil Moore.

Moore momentálně natáčí

Nedávno jsme vás informovali o tom, že odchod Shemara Moora pro samotného herce rozhodně neznamená herecký důchod. Naopak, Shemar Moore momentálně natáčí pilotní díl kriminálky o jednotce rychlého nasazení S.W.A.T. Zde si zahraje hlavní postavu poručíka.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.