Sexy uniformy v Záchrance San Francisco

Záchranka San Francisco je důkaz, že televizní série o záchranářích jde dělat i invenčně. Děj se soustředí přímo na tyto odvážné muže, ne jen na rozebírání následků nehod, což už může být poněkud otravné. Kromě toho seriál oplývá opravdu sexy hrdiny...

Záchranka San Francisco řeší osudy záchranářů. V týmu je plno různých hrdinů. Nechybí otec od rodiny, odhodlaná bojovnice, věčný rebel, který si myslí, že nemůže zemřít, ani válečná veteránka.

Nahlédnutí do jejich obyčejného života, když ho zrovna netráví záchrannou akcí někde na skalnatém převisu, je velkým plusem. Proč? Tihle profesionálové by se mohli zdát jako příliš dokonalí. Osobní příběhy všech mužů (a žen) nám ale přiblíží i jejich nedostatky, které jsou možná někdy víc přitažlivé, než by se mohlo zdát.

Vybrali jsme několik mužů, kteří denně oblékají záchranářské uniformy a zachraňují životy. Jejich společné znamení? Jsou sexy.

Reuben „Rabbit“ Palchuck je neohrožený dobrodruh. Dostal přezdívku Rabbit (Králík), protože dokáže rychle běhat. Po nehodě, která připravila o život jeho kolegy, si myslí, že nemůže zemřít. A jeho odvaha, kdy ho na jednu stranu obdivujete, na druhou stranu ho chcete proplesknout, je tím, co ženy tak přitahuje. Za jeho neohroženou nebojácností se ale skrývají nevyřešené problémy. A tajemství a zranitelnost – to je přece zajímavé pro každou ženu...

Králíka hraje herec s výraznými rysy Cliff Curtis, který má za sebou postavy idealizovaných mafiánů (Colombiana) i agentů FBI (Smrtonosná past 4.0). Po Záchranářích ze San Franciska získal jednu z hlavních rolí v seriálu Pohřešovaný. Ve filmu Kokain s Johnnym Deppem se objevil jako nechvalně proslulý drogový král Pablo Escobar. Narodil se na Novém Zélandu a je maorského původu.

Glenn Morrison je v záchranářském týmu začátečník. Proslul ošklivými kanadskými žertíky. Ostatní se vsadili, jak dlouho mu potrvá, než sbalí Nancy... Že je to krasavec, vidíte už na první pohled. Život má ale tak trochu zamotaný a komplikovaný. Jak to dopadne s Nancy? To se teprve uvidí.

Představitel Glenna Taylor Kinney je proti svým hereckým kolegům ještě nováček, i když má za sebou už úspěšné projekty. Původně vystudovaný ekonom se profiluje spíše jako seriálový herec. Narodil se v Pensylvánii před jednatřiceti lety. A momentálně slaví úspěchy v seriálu The Vampire´s Diaries.

Cameron Boone je v seriálu otec a hlava rodiny. V akci je klidnou silou a nenechá se jen tak vyvést z míry. Ze všeho nejvíc se snaží, aby si hrůzu, kterou zažije v práci, nenosil domů. Přesto to v jeho rodině neklape tak, jak by si představoval. V minulosti svou ženu i podvedl. Camerona hraje Derek Luke. Záchranka San Francisco není jediným seriálem, ve kterém zachraňuje životy. V Sestře Hawthornové totiž hraje jednoho z doktorů. Mihl se v komiksovém hitu Captain America: První Avenger. Když za nezávislý film Příběh Antwona Fishera z roku 2002 dostal prestižní cenu Independent Spirit, předal ji přímo na jevišti manželce. Nemůžete pro něj nemít slabost.

Nenechte si ujít adrenalinovou zápletku v novém seriálu Záchranka San Francisco již ve středu od 23.30!

V novém seriálu San Francisco hraje i seriálová chůva z Dextera!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.