Sestra Kůstky dala své dceři jméno Vydra. Důvod?

Zooey Deschanel, hvězda seriálu Nová holka, která od seriálu odstoupila kvůli svému prvnímu mateřství, konečně prozradila jméno své narozené dcery. A my už chápeme, proč ho tak dlouho nechtěla prozradit...

Hvězda seriálu Nová holka a představitelka slavné Summer, s kterou 500 dní strávil Joseph Gordon Levitt (snímek 500 dní se Summer jste mohli vidět nedávno na Prima love), před pár měsíci oznámila své první těhotenství. První dítě má s manželem a producentem Jacobem Pechenikem, s kterým se vzali urychleně po roce vztahu.

Sympaticky ztřeštěná Zooey Deschanel momentálně promuje svůj nový film Rock The Kasbach a poměrně striktně si drží média od těla. Během filmové premiéry v New Yorku však prozradila deníku People jméno své tříměsíční dcery. "Je to Elsie..." řekla váhavě herečka, zatímco její manžel ji doplnil: "...Otter." Herečka doplnila, že se opravdu jedná o zvířátko, které všichni tak rádi sledujeme v zoologických zahradách.

Pokud byste však chtěli hledat hluboký důvod, proč hollywoodští rodiče dali jméno své prvorozené dceři po vodním živočichovi, budete pátrat marně. Jediný důvod, proč holčička dostala takové jméno, je to, že oba dva rodiče zkrátka vydry mají rádi: "Jsou opravdu sladké a chytré. Používají ocas a drží se za pacičky navzájem, když spí. Jsou to úžasná zvířata."

Nikdo asi čerstvým rodičům neřekl to, že vydry se dokonce navzájem i znásilňují. Ale to už je jiná pohádka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.