Seriály a filmy

22. července 2013 11:00

Petra Kloidová

Šestej smysl na Love: Walter vezme případ jen kvůli Isabel

Seriál Šestej smysl pokračuje každé pondělí na Prima love ve 21.20. Na scéně se objevuje okradený přítel sličné Isabel, pro kterou má Walter slabost...

Isabel má rande s baseballovým hráčem Frankem Haywoodem. Když přijedou do jeho luxusního sídla, zjistí, že se k němu někdo vloupal a odnesl si trofeje a poháry. Všichni jsou z toho poměrně zmateni. Frank dokonce zvažuje, že si najme soukromého detektiva, aby ukradené věci našel. Isabel přece zná Waltera, kterého mu doporučí. Ten si přečte seznam ukradených věcí a je si jistý, že Frank lže. Tuší, že mu ukradli něco mnohem důležitějšího. Ale kvůli Isabel, pro kterou má slabost případ přijme.

Co je cennějšího než steroidy?

Frank se Isabel svěří, že měl velkou krizi, ale začal nosit medailon se svatým obrázkem a forma se mu vrátila. Ten mu teď ukradli a on ho musí získat zpět. V té chvíli si Walter otevře okno kancelářskou sponkou. Řekne Frankovi, že pokud se dá do jeho domu dostat tak snadno, není logické, aby si zloděj nosil páčidlo. Jelikož je Walter horká hlava osočí Franka, že mu asi ukradli něco mnohem cennějšího, třeba takové steroidy, které by mohly být příčinou jeho znovunabyté výborné kondice. Frank za to jeho i Isabel vyhodí.

Objeví Water s Duncanem pravdu? Co opravdu Frankovi ukradli? To se dozvíte na Prima love ve 21.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.