Scházel vám seriál Přátelé? Na Prima love uvidíte Novou holku!

Už v neděli na Prima love uvidíte nové Přátele. Bez legrace, akorát o něco (možná o dost) střelenější. Místo rozmazlené Jennifer Aniston však přijde sestra slavné seriálové antropoložky ze Sběratelů kostí, Zooey Deschanel. Zooey se nastěhuje do bytu plného single mužů. Jak bude přežívat?

Seriál Nová dívka má krásné herecké obsazení. Zooey Deschanel hraje Jess Day, nekonvenční a roztomilou dívku, která si po těžkém rozchodu s přítelem hledá byt. Nenajde ho nikde jinde než u nevycválaných single chlapíků okolo třiceti. Bude to mazec a vtipné zároveň!

Pokud v případě Zooye Deschanel aka Jess mluvíme o nekonvenčnosti, věřte nám, že je to slabé slovo. Jess má svoje kouzlo stejně jako její představitelka, která se extrémně vymyká svým hollywoodským kolegyním. Miluje módu, hudbu a během volného času ráda studuje filozofii. Režiséři ji využívají hlavně do rolí hodně bláznivých famme fatale. Zooey se svojí hustou černou ofinou, šatičkami a balerínkami společně s třeskutým humorem, který není podobný ničemu, co jste kdy viděli a slyšeli. Nejvíce ji můžete znát z romantického a lehce zasněného snímku 500 dní se Summer, kde se jí povedlo zlomit srdce dokonalému Josephovi Gordon-Lewittovi.

Jess je praštěná, pozitivní, ale zranitelná, a má důvěru v lidi, i když by možná neměla, stejně dobře se ale cítí ve své kůži. Zvyklá spíše na přátelství dívek naráží na nečekané nástrahy, které může přátelství s muži přinášet. Zejména v jedné domácnosti. Jak ale vztah pěti přátel pokračuje, uvědomují si, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a vytvářejí tak zábavně disfunkční rodinku.

A s kým to vlastně bude bydlet?

Schmidt

Víte, kdo vymyslel slovo puntíčkář a "control freak"? Ano byl to Schmidt. Schmidt miluje sebekontrolu, protože byl kdysi tlustým dítkem, rád ukazuje svoje vypracované tělo. Nejšťastnější bude, pokud ho necháte uklidit celý byt. Kromě toho miluje nejlepší kamarádku Jess a snaží se vytvářet vlastní image donchuána, který zvládne sbalit každou ženu.

NickTato fotografie ho naprosto vystihuje. Nick je pesimista. Pracuje v baru a jeho životním cílem je strávit zbytek života u televize s pivem v ruce. Krom toho má také roztomile zbrklé úsudky a problémy s vyjádřením vlastních citů. Je to rozený flákač a lůzr, ale okouzlujícím způsobem.

Winston

Winston právě skončil kariéru nepříliš úspěšného basketbalisty a čeká ho tvrdý návrat do reality. Nejenom kvůli tomu, že musí zjistit, co bude jeho posláním na zbytek života, protože basketbal to už nebude. Navíc po letech jako sportovec obklopený muži se bude snažit začít randit s ženami. A to bude jeden velký kámen úrazu, stejně jako shánění práce.

Sledujte seriál Nová holka každý den v 18.55 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.