Sběratelé kostí: Jack Hodgins čelí podezření z vraždy!

Pěkná nepříjemnost v dalším díle postihne Kůstčin a Boothův “tým”. Na jednoho z jejich kolegů totiž padne podezření z vraždy? O co jde? Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v pátek od 20.15 na Prima love.

Smrt na schodišti

Kůstka přednáší na konferenci. Že by byl tenhle díl poklidnější záležitost okořeněná jen večerním rautem, případně slovní roztržkou mezi kolegy, kteří se zas až tak nemusí? Ani náhodou! Kůstčin projev totiž přeruší tragédie na schodišti je totiž nalezena mrtvola. A brilantní patoložka okamžitě přechází z pozice přednášející zpátky do praxe.

Umřela rivalka

Jaké je však překvapení, když vyjde najevo totožnost oběti. Mrtvá totiž byla bývalá kolegyně Jacka Hodginse. A okolnosti se pro Kůstčina kolegu vůbec příznivě nevyvíjejí rychle se totiž dostává mezi hlavní podezřelé. Očistí kolegové jeho jméno? A co vůbec stálo oběť život?

Není první

Než to v úterý večer s Kůstkou a spol. zjistíte, připomeňme si, že Jack není první, dosud kladný hrdina, na kterého spadlo fatální podezření. Celkem nedávno, na přelomu 9. a 10. řady, musel své jméno očistit agent Seeley Booth a z vězení mu musela pomoci právě jeho žena. Sama Kůstka pak v závěru 7. řady prchla lidem z očí i se svou malou dcerou, aby mohla dokázat svou nevinu, poté co na ni narafičil vraždu její tehdejší úhlavní nepřítel Christopher Pelant. Tvůrci seriálu prostě dávají hlavním hrdinům zabrat!

Prokáže se nevina i tentokrát, nebo si někdo přichystal velké seriálové překvapení?

Uvidíte v dalším díle premiérové řady seriálu Sběratelé kostí v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.