Robin se zoufale snaží dostat Barneyho zpátky! A tak jí humry...

Oblíbený sitcom Jak jsem poznal vaši matku se v pondělí zase rozjede. Krásná Robin se bude snažit dostat záletného Barneyho zpátky. A tak sní tunu humrů, na které je alergická. Jak jsem poznal vaši matku uvidíte v pondělí v 19.20 a 19.50 na Prima love.

Parta z Jak jsem poznal vaši matku má teď na starosti daleko důležitější věci než pít tu nejstarší whiskey ve svém oblíbeném podniku. Lily a Marshall potřebují pohlídat svého Marvina. A nikoho nepřekvapí, že se Ted o hlídání přihlásí. Chybí mu totiž práce na jeho projektu, a tak si z malého Marvina udělá další. A místo rodičů je tak u všech jeho "poprvé".

Časem se ale Lily rozzlobí, protože Ted je u každého Marvinova „poprvé“. Dojde jí, že Ted to bere moc vážně a že si z Marvina dělá svůj další projekt. Chybí mu totiž to, že už nedělá na budově GNB. Barneyho kravata utrpí menší otřes – je na ni upuštěna část Barneyho potravy a to se jej velmi dotkne. Zároveň mu to ale vnukne obchodní nápad – brindáky s tématikou pro dospělé, které nazve bráchondáky.

Robin páchá flirtující ataky

Lily zjišťuje, že se Robin sexuálně zajímá o Barneyho. Stále s ním flirtuje a to i přes to, že si slíbila, že už se jej nebude snažit dál získat. Opakuje se situace s humrem. Robin se dozvěděla, že nesmí jíst humry, protože je na ně alergická, ale ještě toho dne jich snědla celou hromadu. Teď se to opakuje, akorát že Barney je teď oním zakázaným humrem. Stále se snaží upoutat jeho pozornost a to všemi možnými způsoby.

Jenže Barney je stále raněný z rozchodu s Quinn, a tak Robin slibuje Lily, že mu dá pokoj, dokud se nevzpamatuje. Ale ještě toho večera jde za ním v přitažlivém oděvu a se zděšením zjišťuje, že v Barneyho bytě je Patrice. Barney jí poví, že mu Patrice pomohla s jeho problémy a že ji pozval na rande.

Jak jsem poznal vaši matku na Prima love v 19.20 a 19.50!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.