Rizzoli & Isles: Maura se ukázala bez make-upu v pět ráno!

Extra vážně se zřejmě nebere představitelka Maury Isles Sasha Alexander. Fanouškům tak nedávno na svém instagramovém účtu přichystala jedno překvapení. Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Jane a Maura řeší případ s vlkodlakem

Zatímco Sasha si užívala pohodičku, její hrdinka Maura má na (pitevním) stole další případ. A to chlápka, kterého našli zastřeleného na ulici, aniž by kdokoliv tušil, kdo a odkud po něm vystřelil. Do toho se k případu připlete mladík, který trpí nádorem na mozku… Pod jeho vlivem má halucinace o tom, že je vlkodlak.

Nebojí se ukázat i bez make upu

Sasha, která sem tam doporučuje i své oblíbené kosmetické výrobky, se totiž tentokrát rozhodla pro mírně netradiční krok a hodila na svůj účet fotku, kde nejenže nemá žádný make up, ale zrovna také vstala v postele. Takhle to Sashe sluší v 5 ráno.

Kdo je její parťák při vaření?

Zatímco výše nechala Sasha fanoušky nakouknout div ne do postele, o něco později je pustila i do “kuchyně” Podělila se totiž o svůj oblíbený recept a prozradila, kdo jí při vaření asistuje.

Jak tento případ dámy rozlousknou?

Uvidíte už ve čtvrtek od 20.15 v dalším dílu seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.