Režisér Titaniku vystřihl jednu vtipnou scénu. Ale my ji máme!

Myslíte si, že romantický trhák Titanic znáte dobře? My vám ukážeme scénu, kterou jste ještě neviděli. James Cameron, režisér Titaniku, se totiž bál a nakonec natočenou scénu vystřihl. A my říkáme, že černý humor ještě nikomu neublížil...

Na Prima love uvidíte v neděli večer filmový trhák Titanic. Loď, která měla ty nejkrásnější prognózy budoucnosti nevydržela ani jednu plavbu ledovým oceánem. Smrt na ní ovšem našlo až 1500 lidí. Režisér James Cameron využil světové katastrofy dokonalým způsobem. Převyprávěl příběh lásky, která sice trvala chvíli, zato rozplakala půlku světa.

Příběh Jacka a Rose už známe, teď se pojďme podívat na scénu, kterou James Cameron nechal vystřihnout a dodal ji jako bonusový materiál v DVD.

Scéna se netýkala ničeho jiného než narážky na smrtonosný ledovec. A jak uznáte sami, žádný takový blockbuster (jakým Titanic bezpochyby byl) se neobejde bez trochu toho černého štiplavého humoru.

Hvězdou scény je herečka Kathy Bathes, která hraje Molly Brown. Ta si jako statná panička dopřává během plavby na Titaniku luxusního alkoholu.

Jenže ve sklence chybí trochu toho ledu, a tak zavolá na barmana:

A ti, kterým byl důvtip přidán do vínku, pochopí, jaká scéna bude následovat.

Ano, je to LEDOVEC.

Chcete se podívat v neděli na Love na Titanic trochu jinýma očima? Tak čtěte:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.