Rekapitulace VyVolených: Vladko radí

Další Rekapitulace VyVolených proběhla na Prima love v pondělí ve 21.20. Z vily se tak trochu stala gay poradna a zasmušilý Vladko už se na obyvatele vily tak pesimisticky netváří!

Vladko ještě v sobotu tvrdil, že to s mladíčky nebude žádná legrace. Vzpomínal na svoje první VyVolené a nemilosrdně je vyzdvihoval nad těmi novými. Postupem času ale mění názor. Hlavně na jeho novou kamarádku Lucii. Té tvrdil, že vybočuje z šedé masy nemyslících VyVolených. Lucie je ale bránila. Změní Vladko názor i na ostatní?

Propařená neděle a pěkná ostuda

V neděli se konečně začalo něco dít. Party byla bohatá, popíjelo se a hlavně diskutovalo. Láďa se přiznal, že ještě neměl partnera. Vladko se toho chytil a Láďovi nezběhlému v seznamování udílel rady jako malému školákovi. Vypadá to, že si Vladko začíná zvykat. Za to Lucie si uřízla pěknou ostudu! Tak trochu se jí nepovedlo v noci opilé trefit na toaletu, i když možná se o to ani nepokoušela....

Po cvičném vyzařování, které si z nudy VyVolení udělali, se Martin začal také konečně trochu snažit. Jak? Na to se můžete podívat na Prima Play:

Rekapitulace na Prima love můžete vidět takto:

pondělí + středa: Rekapitulace od 21.20 hod.

úterý + čtvrtek: Rekapitulace od 21.50 hod.

Pátek + sobota: Rekapitulace vždy po hlavním filmu

Sledujte, co se děje ve vile právě teď na webu VyVolených!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.