Prima spustila dražbu tváří v rámci Prima Run

Televize Prima pořádá na 1. máje Prima Run, netypický běžecký závod pro zamilované, který poběží lidé v párech. Ti, kteří k sobě druhou polovičku nemají, si partnera na běhání mohou vydražit z řad známých osobností během unikátní internetové dražby na webu aukce.iprima.cz.

Výtěžek dražby půjde na charitu. Mezi draženými osobnostmi je hvězdná moderátorka TOP STAR magazínu Eva Perkausová, zpěvák kapely Portless Kryštof Michal, stand up komik z pořadu Comedy Club Miloš Knor, mladý populární herec Zdeněk Piškula, zpěváci Debbi a Lipo a frontman kapely Lake Malawi Albert Černý.

Zahajovací cena u každé osobnosti je stanovena na 1111 Kč, přihazovat je pak možné vždy minimálně 111 Kč. Aukce odstartovala 18. dubna v 11:11 hodin a skončí 27. dubna ve 23:59:59 hodin.

CELEBRITY MŮŽETE DRAŽIT ZDE

„Tato akce má charitativní přesah. Výtěžek z dražby bude věnovaný Nadaci Terezy Maxové dětem– konkrétně projektu TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM. Jedná se o charitativní happening, na kterém může účastník vlastním pohybem podpořit konkrétní lidský příběh,“ řekl marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Pětikilometrový závod mezi padajícími okvětními lístky se poběží 1. května v pražské Stromovce. Běžci odstartují ve 13:30. Zaregistrovat se může až 1111 párů, tedy 2222 běžců. Při tomto sportovním happeningu sice půjde o to doběhnout do cíle, ale také o to strávit čas spolu, v páru, oslavit „1. máj – lásky čas“ trochu jinak.

Bližší informace o běhu získáte na www.prima-run.cz/ nebo na FB Prima Run https://www.facebook.com/primarun/

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.