Prima love slaví čtvrté narozeniny! Co všechno miluje?

Prima love 8. března na Mezinárodní den žen oslaví již svoje čtvrté narozeniny. Podívejte se, jak na televizních obrazovkách budou oslavy vypadat. Máme pro vás totiž krásné upoutávky. A téma? Co milujeme!

Čtvrtý rok – to je batole stále roztomilé. 8. března takové narozeniny oslaví i televizní kanál Prima love. Kanál založený stylově na Mezinárodní den žen, který měl zaujmout hlavně ženy. Jak se ovšem postupem času ukázalo, Prima love nenechala chladnými ani muže. Proto se z růžového loga stalo fialové a na Love kromě ženského fenoménu Sex ve městě a romantických filmů vídáte i thrillery a skvělé kriminální seriály.

Zatímco nedělní oslavu narozenin završíme vysíláním filmového trháku Twilight sága: Nový měsíc, během víkendu budeme oslavovat i jinak. Můžete sledovat krásné upoutávky věnované přímo čtvrtým narozeninám Primy love. A téma je jednoznačné: Co milujeme?

Milujeme hvězdy a filmové trháky

Na Prima love můžete sledovat úspěšné filmy, jako je Titanic, Austrálie nebo tento měsíc třeba Ságu Twilight. A v nich filmové hvězdy, které slibují kvalitu.

Milujeme smích, a proto i sitcomy

Kanál Love je dopoledne a odpoledne plný sitcomů, u kterých se pobavíte. Odlehčíme vaše všednodenní starosti společně s Barneym z Jak jsem poznal vaši matku, povedenou rodinkou od Roseanne či Deníkem zasloužilé matky.

Milujeme pátrání a odhalení

Už čtyři roky můžete na Prima love sledovat to nejlepší z amerických detektivních seriálů, jako jsou Sběratelé kostí či Castle na zabití. Nově můžete sledovat v pondělí ve 20.05 i Myšlenky zločince a ve středu punkového Sherlocka Holmese.

Milujeme skutečné příběhy

Každou sobotu můžete na Love sledovat filmové zpracování pravdivých příběhů. Motivy na události, které se opravdu staly, divačky a diváky milují. A vy si můžete vsadit na to, že takové příběhy uvidíte každý víkend!

My prostě milujeme plnit vaše každé přání!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.