Prima love: Jak tragicky může dopadnout pětidenní vztah?

Sobotní příběhy ze života patří zásadně na Primu love. Ve 20.15 na této stanici uvidíte příběh dvojice, která se po pětidenní známosti rozhodla vzít. Jak může dopadnout takový vztah "sešitý" horkou jehlou? To uvidíte v thrilleru Nečekaný zločin.

Jamie McDowellová pracuje jako detektivka u policie v oddělení vražd. Žije sama s devatenáctiletým synem Peterem, protože její manžel zemřel ve službě. V sousedství žije i její kamarádka Susan, která pracuje jako školní psycholožka. Je také vdova a žije se svou 21letou dcerou Kelly. Obě děti se znají vlastně celý život, ale k nelibosti svých matek se rozhodly zasnoubit a vzít. A to po pětidenní známosti a poté, co Kelly ukončila vztah s bývalým přítelem Rickem, který byl na drogách.

Jamie a Susan se snaží Peterovi a Kelly sňatek rozmluvit, ale narazí na tvrdý odpor. Děti jsou dospělé a nepotřebují souhlas svých matek. Večeře, kterou společně uspořádali, dopadne náhlým odchodem Kelly a Petera. Oba jdou do baru, kde se setkají s Kellyiným bývalým přítelem Rickem. Pohádají se, Kelly chrstne Rickovi do obličeje pivo a on jí za to slibuje pomstu.

Opilá Kelly hodlá odjet spát do domu své matky – a sama. Petera s sebou nechce. Jamie a Susan se po nevydařené večeři také vydaly do restaurace, a když se vracejí domů, najdou část Susanina domu, kde má Kelly byt, v plamenech. Na místě již zasahují hasiči a nalézají Kelly mrtvou. Susan je zoufalá a prosí Jamii, aby případ vyšetřila.

Vyšetřovat případ, který je příliš blízký?

Jamie by případ teoreticky vyšetřovat neměla, protože je citově angažovaná, ale přesto se do toho pustí. Při pitvě bylo zjištěno, že Kelly byla znásilněná a uškrcená. Požár domu pak byl úmyslně založen, aby zakryl stopy po vraždě. Podezřelým číslo jedna je Rick, který Kelly otevřeně vyhrožoval, viděl ji nasedat do taxíku a pak také odjel. Rick jakýkoli podíl na smrti Kelly odmítá, a dokonce žaluje policii za špatné zacházení. Jamie se však nevzdává a nechá vypsat odměnu 10 tisíc dolarů, která by vedla k informacím o pachateli – Rickovi. Zanedlouho nějaký člověk najde v křoví ukrytou mikinu a džíny, které páchnou benzinem. Jamie je naprosto zděšená – ty věci totiž patří jejímu synovi Peterovi…

Nebezpečný zločin uvidíte na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.