Premiéra TOP STAR Love!

TOP STAR Love má premiéru! Ještě více informací o aktuálních kauzách, v nichž figurují české hvězdy!Sexy Martina Gavriely vás pořadem provede přímo z Dominikánské republiky! A co se dozvíte? Maroš Kramár je dobrá partie! Taky chcete úspěšného „chlapáka“?

Poradíme, jak na to! Životní telenovela Ivety Bartošové, všechny její vzlety a pády od roku 1993! Dozvíte se také důvod rozvodu J.X. Doležala a představíme vám pár tatínků v důchodovém věku!

Iveta Bartošová:

Přehled slavných vzestupů a pádů Ivety Bartošové. Rok 1993 a první pokus o sebevraždu a další Ivetiny peripetie…

Slavní záchranáři:

Jiří Pomeje ve svém nočním vysílání rádia Frekvence 1 zachránil lidský život, odvaha Martina Maxy ho ale málem stála svobodu! Kdo ze slavných pomohl druhým či přímo zachránil někomu život?

J. X. Doležal – rozvod:

Kontroverznímu novináři utekla manželka, protože moc „hulí“. Ovšem J. X. Doležal vidí důvod jinde – samozřejmě na straně jeho Alex. Podívejte se jak to vidí J.X.D.!

Maroš Kramár:

Býval sexy idolem, ale umí vydělat i slušné peníze. Zkrátka – dobrá partie! Chcete také úspěšného chlapa? Poradíme vám jak na to!

Otec, nebo dědeček?

Novopečení tatínci, kteří už jsou dávno v důchodovém věku... Sedmdesátka není na překážku!

Ve čtvrtek 8.3 ve 21.45 hodin na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.