Představitelka Mirandy ze Sexu ve městě prozradila tajemství sexuálních scén v seriálu

Seriálový fenomén, který má na svědomí i to, jak v dnešní době otevřeně mluvíme o sexu, odkryl tajemství scenáristů, kteří vytvářeli všechny milostné a sexuální eskapády s jedním jediným pravidlem. To odkryla představitelka Mirandy Cynthia Nixon.

Šest let ztvárňovala drsnou právničku s nepřeberným množstvím milenců, ale jednou jedinou láskou. Cynthia Nixon se rozpovídala na akci pro filmový web IMBD. Asks o tom, jak to vlastně fungovalo v Sexu ve městě. Sex ve městě diváky obohatil o šest seriálových řad a hlavně příběhů z osobního života čtyř úspěšných žen z New Yorku, které se více než často nazývají slovem "single".

Sex ve městě nám tak poprvé umožnil vidět sexuální životy zblízka v televizi. Přestože se televizní průmysl od roku 1998 posunul o dost odvážnější a naturálnější zobrazení sexu (speciálně HBO, které před pár lety překvapilo minisérií Girls), sledovat životy Carrie, Charlotte, Mirandy a Samanthy je pro většinu z nás pořád obrovská zábava, ačkoliv seriál skončil v roce 2006.

I proto fanoušky Sexu ve městě zajímalo, jak se vlastně sexuální scény vymýšlely. Když si totiž většina nás vzpomene na sexuální dobrodružství Samanthy Jonesové, které jsou převážně napsány velice humorně, většina z nás by řekla, že je to jasný výmysl šikovných scenáristů.

To však Cynthia Nixon negovala: "Scenáristi měli jedno jediné pravidlo o psaní sexuálních scén – nedali do scénáře něco, co se nestalo jim samotným nebo jejich přátelům, které velice dobře znají. Takže to nemohlo být tak, že by napsali sexuální scénu inspirovanou obuvníkem tatínka vaší kamarádky," vysvětluje představitelka Mirandy.

Toto pravidlo je tedy studená sprcha pro všechny "hejtry", kteří tvrdí, že Sex ve městě je jen pohádka pro ženy. Také byste všichni chtěli poznat inspiraci Samanthy Jonesové?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.