Představitelka Meredith Grey měla náročné focení!

Vskutku neobvyklé focení si nedávno užívala hlavní hvězda seriálu Chirurgové Ellen Pompeo. Představitelka Meredith Grey se na obalu časopisu objevila s netypickými modelkami!

Další díl seriálu Chirurgové uvidíte od 22:50 na Prima Love.

Prima Love minulou neděli vysílala premiérovou 11. řadu Chirurgů. Co se v 11. řadě děje? Meredith opustí její nejlepší přítelkyně Cristina.

Chirurgové nemocnice v Seattlu se těžce srovnávají s faktem, že jejich dlouholetá kolegyně a kamarádka doktorka Cristina Yang odešla do Švýcarska. Zároveň si příliš nerozumí s její novou náhradnicí doktorkou Maggie Pierce (Kelly McCreary). Ta se snaží spřátelit se všemi, ale zvlášť s doktorkou Meredith Grey (Ellen Pompeo). Má k tomu svůj vlastní důvod a svou roli v tom sehraje i Derek Shepherd (Patrick Dempsey).

Ať žije venkov!

Šestačtyřicetiletá hvězda, představitelka Meredith Grey, pózovala pro časopis Good Houskeeping, kde jí pro fotky v pohodovém, domáckém duchu vybrali jako společnice několik slípek! Usměvavá blond herečka v pohodlných, rozevlátých šatech s nimi pózuje u stolu v zahradě.

Slípky však nebyly jediné zvířecí parťačky, které na fotkách Ellen doprovázejí. Herečka si totiž vyšla na vycházku i s trojicí roztomilých pudlů!

Jak se vám fotky Ellen líbí?

Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22:50 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.