Představitelka Kůstky porodila druhého syna

Emily Deschanel na začátku června přivítala společně se svým manželem už druhého syna. Představitelka oblíbené analytické Kůstky se stala podruhé matkou, a jak to tak vypadá, i s druhým dítětem bude trávit první měsíce před kamerou Sběratelů kostí.

Osmatřicetilá Emily porodila své první dítě v září v roce 2011. Během porodu malého Henryho jí byl oporou manžel David Hornsby, stejně jako u toho druhého. "Celé rodině se daří dobře," zněla oficiální zpráva o narození druhého potomka.

Emily Deschanel prozradila informaci o svém těhotenství médiím v prosinci minulého roku, kdy si o něm už vrkali i vrabci na střeše. Emily si během těhotenství ani mateřství žádnou přestávku od práce nedávala.

Jak se kombinuje mateřství a natáčení

Seriál Sběratelé kostí je zaběhnutý pořad, jehož štáb se momentálně připravuje už na jedenáctou sezonu. Tam samozřejmě nebude chybět ani Emily, která má s natáčením kombinovaným s kojením už s prvním dítětem velké zkušenosti. "Měli jsme skvělou chůvu, která se mnou byla celý den na natáčení. Často přijížděl i manžel, aby mě během natáčení podpořil. Na rozdíl od svých kamarádek jsem měla to štěstí a viděla jsem i v práci svoje děťátko celý den. Nemůžu ale říct, že by byl malý Henry vždy klidný a nevyrušoval," prozradila známá vegenka US magazine.

Sběratelé kostí – těhotná Kůstka podruhé, foto: Facebook/ FOX

Některé scény ze Sběratelů kostí už nesnese

Herečka přiznala, že od doby, co je matkou, jí některé scény ve Sběratelech kostí dávají emociálně pořádně zabrat. Hlavně v případě, když se jedná o únosy či vraždy malých dětí. "Musíte hrát tvrdou profesionálku, ale ve chvíli, kdy se nikdo nedívá, vymrkáváte slzy. Od doby, co jsem matka, mě emociálně drtí většina takových scén," přiznává Emily.

Kvůli svému veganství si během těhotenství musela dávat pozor i na vlastní jídelníček: "Spolupracovala jsem s nutriční specialistkou, abych si byla jistá, že sobě a dítěti dávám dostatečné množství proteinů." Seriálová představitelka Kůstky prý neměla žádné chutě, ale pravidelně prahla po domácí limonádě. "Bylo to strašně divné, měla jsem pořád žízeň a chuť na citronovou limonádu," směje se.

Sběratele kostí uvidíte na Prima love v úterý ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.