Představitelka Kate z Castla se zase toulá po Evropě!

Zatímco Richard a Kate se pohybují ve světě bloggerů, neb právě jedna tuze slavná blogerka byla zavražděna, představitelka Kate Beckett má mnohem příjemnější “starosti”. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Ve svém bytě byla zavražděna Abby Smith, která je známá ve světě internetu díky svému profilu na Snappamatic, kam přidávala různé fotky.

Pátrání po vrahovi se rozjíždí – a vtom na sebe vrah upozorní sám. Nahrál na internet fotky, které pořídil po zavraždění Abby. Policie se vydá do společnosti, která Snappamatic provozuje, a podaří se jí podle fotek vystopovat místo, odkud byly fotky nahrány. Jedná se o obchod bývalého policisty Billa Garretta, který se stává hlavním podezřelým. Skutečný vrah se ovšem opět ozve a nahraje nové fotky, které mají policii napovědět, kdo bude jeho další oběť.

Castle s Beckettovou si domyslí, že se vrah mstí, jelikož byl zřejmě pomocí internetu šikanován. Kontaktují Garretta, aby si prošel své staré případy a zaměřil se na oběti.

Mezitím Castle natáčel reklamu na svou novou knihu, která však nedopadla tak, jak si představoval.

Evropanka tělem i duší

Minulý týden se Stana pochlubila prvními fotkami ze své dovolené, nebylo však příliš jasné, kde si své volno užívá. Teď už je to venku. Stana opět vyrazila do Evropy!

Zpátky ke kořenům

Herečka vegetuje v Dalmácii! Právě tato oblast je zřejmě místem jejího srdce, neboť se tu i loni vdávala. Má tu ostatně kořeny – ačkoliv se narodila v Kanadě, její rodiče pocházejí z Chorvatska a Srbska. Herečka to tu zřejmě dost miluje a návštěvy si užívá plnými doušky. Doslova třeba u degustace vín.

foto: Instagram.com

A kromě fotek z evropských výtahů se můžete podívat i na to, jak vylezla jednu horu!

Castle na zabití – Stana leze po horách, foto: Instagram.com

Tak hezký zbytek dovolené!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.