Představitelka Jane Rizzoli ukázala, koho má v reálu v posteli!

Pořádnou dávku roztomilosti vypálila představitelka Jane Rizzoli Angie Harmon. Energická brunetka prozradila, koho má, patrně pravidelně, v peřinách. Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Je to velký, malý krasavec!

Angie Harmon navíc nezůstala jen u fotografie, ale rovnou si krasavce, který se jí “válí” v posteli, natočila. A že je na co koukat! Ale pozor, raději se na to posaďte. To, co Angie pustila do světa, je tak trochu roztomilá bomba.

O něco později nicméně Angie nasadila ještě těžší kalibr. Vyfotila se krátce po neplánovaném šlofíku. Probrala se uprostřed spících nejbližších – zmíněného chlupatého mazlíka a dvou ze svých tří dcer. A protože děti a zvířata na sociálních sítích fungují parádně i samy o sobě a dohromady ještě lépe, posbírala samozřejmě mraky dalších pozitivních reakcí.

Co má Korsak za překvapení?

A co čeká Angiinu Jane Rizzoli a spol. v dalším dílu seriálu Rizzoli & Isles? Tak za prvé zachrání Jane Rizzoli prokurátora, který spadl z mostu. Za druhé má pak pro všechny překvapení její šéf Korsak.

Co to bude?

Uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE v dalším dílu seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.