Představitel Teda Mosbyho se vyjádřil ke skandálnímu finále Jak jsem poznal vaši matku

Devět let strávil se seriálem Jak jsem poznal vaši matku. Představitel Teda Mosbyho, Josh Radnor, se tento týden konečně vyjádřil k finální epizodě kultovního seriálu. Poslední díl vyvolal u fanoušků obrovské zklamání, neexistovala jediná socální síť, která by nebyla zavalená negativními názory.

Devět let natahovali tvůrci jednoho z neoblíbenějších seriálů příběhy všech postav. Ta nejzásadnější hvězda, Ted Mosby, která po celou dobu spěla k jádru pudla, tedy k tomu, jak Ted Mosby potkal matku svých dětí, se konečně vyjádřila k šíleným reakcím fanoušků po finálním dílu. Závěr seriálu byl překvapivý a spousta fanoušků ho neskousla. A na to reagovala samozřejmě i média, která sledují sociální sítě.

Nebylo to tak hrozný

Josh Radnor se po dvou letech rozhodl promluvit o tom, co pro něj znamenal konec sitcomu Jak jsem poznal vaši matku. Reakce na závěrečný dramatický zvrat byly podle jeho slov v médiích značně přehnané. Naopak, spousta reakcí podle něj prý zněla nadšeně. Radnor, který se vyjádřil pro HuffPost Live si prý dokonce „udělal“ průzkum během svých vystoupení a soudí, že poměr nespokojených a spokojených byl zhruba 50:50, maximálně 60:40. Což už je ale, nutno přiznat, celkem nepříznivý poměr.

V Jak jsem poznal vaši matku najdete vždy zklamání

Radnor navíc připomněl i to, že fanoušci v podstatě mohli nějaký podobný zvrat očekávat a k ději seriálu řekl: „Seriál vždycky nějakým způsobem rozvrátil vaše očekávání, rozplakal vás, nebyl tím, čím jste si mysleli, že je. Překvapoval. Takže si myslím, že to bylo v DNA toho seriálu. A mám tušení, že mu zestárnutí prospěje. Tak si o tom promluvme za 10 let a uvidíme, co si lidé myslí,“ míní herec.

Jak jsem poznal vaši matku můžete sledovat denně na Prima love ve 14.25 a v 19.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.