Poznejte zákulisí Castla na zabití: S kým se přátelí jeho hlavní představitel?

Osudovou ženu Nathan Fillion, představitel Richarda Castla ze seriálu Castle na zabití, zřejmě ještě nepotkal, na kamarádky má však moc dobrý vkus. Alespoň podle jeho přátelství s ikonou nerdů, zrzavou Felicií Day, s kterou si zahrál i v jiných seriálech. Poznejte zákulisí Castla na zabití!

Castle na zabití dnes ve 21.15 na Prima love. S námi můžete poznat přátelství v kruzích amerických seriálů, které ovlivňují další tvůrce. Je to přirozený proces. Začněme s Castlem a jeho přátelstvím.

“Castle“ a Felicia si společně zahráli třeba v projektu Joshe Whedona Doctor Horrible´s Sing – Along Blog. A vzhledem k tomu, že se v seriálu Castle na zabití objevila i Nathanova parťačka ze seriálu Firefly, je možná jen otázkou času, kdy tvůrci Felicii nějakou tu epizodní roličku též nabídnou. Mrkněte na trojici zajímavostí o této sympatické zrzce.

Matematička a herečka v jednom

Felicia má velmi neobvyklou kombinaci nadání. Na Texaské univerzitě se totiž vedle studia matematiky věnovala i hře na housle – a krátce po škole se rovnýma nohama vrhla do filmového průmyslu. Podobně jako Nathan Fillion i ona sepnula svou kariéru s počiny režiséra Joshe Whedona.

Felicia, „Barney“, „Booth“ a Castle

Zatímco Nathan se objevil v jeho Firefly, Felicia nejdřív získala menší roli v sedmé řadě seriálu Buffy přemožitelka upírů (kde mimochodem zářil i David Boreanaz ze Sběratelů kostí). Oba se pak jako milenci potkali ve zmíněné webové sérii Doctor Horrible´s Sing – Along Blog, natočené během stávky scenáristů. A slavili úspěch! A s nimi i Neil Patrick Harris známý jako „Barney“ z Jak jsem poznal vaši matku (seriál vídáte na Prima Cool). Svět je malý, televizní asi zvlášť.

Castle na zabití má kamarádku Felicii Day. Foto: facebook.com

Populární projekt Guild

Krátce předtím se Felicia vrhla na tvorbu internetového krátkometrážního seriálu The Guild. Počin popisoval komunitu hráčů online her a získal značnou pozornost. Tím spíš, že k němu Day natočila roztomilý sexy klip.

A právě do The Guild naverbovala i svého kamaráda Nathana, který ve webovém seriálu hostoval v roce 2011. Tedy už v době, kdy zářil jako „Castle na zabití.“

Euréka i (Doll)House

Felicia Day se však nevyhýbá ani „běžnějším“ projektům. Pamatovat si ji můžete třeba ze seriálů Heuréka – město divů, Anatomie lži nebo Dr. House, kde hostovala. Účinkovala také v nadějném projektu Joshe Whedona Dollhouse – Dům loutek, který však nakonec nepřežil první sérii.

Felicia má také stejně jako Nathan slabost pro sociální sítě, svůj facebookový profil si sama spravuje a je velmi sdílná. Nedávno se třeba pochlubila s fotkou z grilovačky u Nathana.

Dočkáme se někdy jejich setkání v Castlovi na zabití? Nechme se překvapit.

Castle na zabití v úterý ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.