Poznejte opravdovou ženu, která stojí za Tajným deníkem call girl!

Prima love vysílá každý den o víkendu ve 23.15 další řadu úspěšného britského seriálu Tajný deník call girl. Svoje zážitky z luxusní prostituce psala na internetový blog absolventka vysoké školy, která hledala práci...

O tom, jak si užívala luxusních kabelek a šatů, které jsou vykoupené opravdu náročnou prací, jež se dá jen těžko skloubit s osobním životem, psala už od roku 2003 na internetovém blogu, který je otevřený komukoliv a kdykoliv. A to se jí stalo osudné.

Blogerka, která odtajnila svůj život čtenářům a posléze divákům

Internetové blogy jsou v posledních letech terénem pro různá vydavatelství, která takto hledají spisovatelské talenty. Už o rok později jedno britské vydavatelství blog anonymní spisovatelky, která si říkala Belle De Jour, objevilo. A v roce 2005 vydalo zápisky luxusní prostitutky, jež se staly obrovsky populární. Nelze se tedy divit, že o rok později začala britská produkce natáčet seriál Tajný deník call girl právě na motivy této knihy.

Je pochopitelné, že zážitky ženy, která přichází do styku s těmi nejmocnějšími muži ve společnosti, byly anonymní, jenže praxe dvojího života, který je tak názorně popisovaný právě v seriálu, nebyla pro autorku anonymního blogu úplně lehká. Proto v roce 2009 odtajnila své jméno. Svíral ji strach, že na to přijde její bývalý přítel.

Tajný deník call girl: Brook Magnanti. Foto: http://belledejour-uk.blogspot.cz/

Kdo stojí za britským fenoménem?

Brook Magnanti je dnes třicet sedm let a pracuje v Bristolu na výzkumném programu, jenž se zabývá zdravím dětí. K prostituci se uchýlila v době, kdy hledala práci po absolvování vysoké školy. Jako společnice si vydělávala kolem 300 liber za hodinu, což je v přepočtu 8 500 korun!

Sama Brook přiznává, že to byla práce zábavnější než zaměstnání, které vykonávala během dne: "Programování mě opravdu nebavilo. Jako luxusní společnice jsem se setkávala i se zajímavými lidmi." vysvětluje.

Odkrýt společnosti tak diskutabilní zaměstnání, jakou prostituce bezesporu je, muselo pro ni být těžké. Brook Magnanti přesto nelituje. Ani její úspěšný blog se v podstatě nezměnil, stále píše o vlastním životním stylu. Nicméně už dávno ne o mužích, kteří si platí za luxusní sex. Z blogu zmizely zážitky z hotelových pokojů, jež vyměnila za témata obyčejné ženy, která připravuje pro své nejbližší vlastní čokoládové bonbony nebo se pokouší o domácí víno...

Sexuální dračici Belle tedy odzvonilo, vy si však její minulý život užijte v sobotu ve 23.15 a v neděli chvíli po půlnoci!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.