Poznejte německé herecké superhvězdy! V Místě činu uvidíte Charlotte Schwab!

Známá tvář německé televize se objeví ve čtvrteční kriminálce Místo činu: Přímo do srdce. V oblíbené kriminální sérii bude hostovat Charlotte Schwab. V současnosti jednašedesátiletá herečka je ve večerním dílu, který uvidíte na Prima love ve 20.15 o 16 let mladší. Seznamte se s ní!

Dnes už je této německé herecké ikoně přes šedesát let, přesto však neztráci na šarmu a kouzlu osobnosti silné ženy. Podobně jako Sabine Postel i jí nejvíc proslavila role policajtky...

Šéfka chlapů od dálnice

Ačkoliv její herecký záběr je mnohem širší, zůstane Charlotte Schwab v paměti diváků krimi asi navždy jako vrchní vyšetřovatelka Anna Engelhardt z německého akčního seriálu Kobra 11. Jako přísná „mamina“ krotící chvílemi divokou bandu svých podřízených působila od roku 1997 a přežila hned několik Semirových parťáků. Annu hrála 11 let.

Divadelní hvězda

Nicméně Anna jí jméno „neudělala“ – Charlotte ho už totiž dávno měla, a to z prken, která znamenají svět. Na divadle Charlotte působila od 70. let a už jako 26letá získala věhlas v düsseldorfském divadle Schauspielhaus, když byla v letech 1977–78 vyhlášena herečkou roku. A získala i kulturní cenu spolkového státu Porýní-Vestfálsko. S divadlem zavítala i do Prahy, konkrétněji s představením hamburského divadla Thalia. Herecké nadání přenesla i na potomstvo, její starší syn, v současnosti 32letý Maximilian se vydal na stejnou dráhu. Charlotte se samozřejmě nevyhýbala ani televizi. Co se posledních počinů týče, příznivě hodnocen je třeba dramatický snímek Hranice zoufalství z roku 2010.

Místo činu – Charlotte Schwab. Foto: archiv

Paní kuchyně i 4 jazyků

Charlotte se domluví v celé Západní Evropě. Švýcarská rodačka krom němčiny totiž ovládá i francouzštinu, angličtinu a italštinu, byť údajně přiznala, že plynně v současnosti hovoří pouze německy. Pokud byste ji chtěli pozvat na večeři, potěšíte jí těstovinami a suchým bílým vínem – ostatně její dědeček pocházel ze Sicílie, tak zřejmě není divu, že má k italské kuchyni blízko. A možná by vám ji i sama připravila, protože krom fotbalu a psychologie, která se v herecké profesi rozhodně hodí, je jejím dalším velkým koníčkem vaření.

Jakou roli jí připravili tvůrci příběhu Místo činu: Přímo do srdce? Sledujte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.