Poznali byste na modelingových prknech představitelku vyšetřovatelky Jane Rizzoli?

O modelingové historii brunetky Angie Harmon, kterou dobře znáte ze seriálu Rizzoli & Isles, jsme už psali. Teď jsme si posvítili na její modelingové fotky, kde uvidíte mladičkou budoucí televizní herečku.

Jak jsme psali v minulém článku, začátky modelingové kariéry se pro Angie mohou skutečně počítat od batolecího věku, ne-li dříve. Angie Harmon se totiž v jednom z rozhovorů přiznala, že natáčet videa jako modelka začala už jako miminko. "Tenkrát jsem sloužila jako miminko, na kterém se ukazuje, jak se má umývat čerstvě narozené dítě pro všechny prvorodičky," vysvětlovala pobaveně.

Modelingová kariéra pro ni tak nebyla neznámá a vrhla se do ní už v jedenácti letech, kolem třinácti let měla malou pauzu a v následujících letech do modelingu vtrhla s vervou opravdu profesionálně. Tvrdá práce se vyplatila. Z Angie se stala rázem jedna z topmodelek, která okouzlila takové módní domy, jako byl Valentino či Armani.

VÍCE O OBDOBÍ MODELINGU ANGIE HARMON NAJDETE TADY

Na YouTube ještě stále můžete najít několik videí z přehlídek z celosvětových fashion weeků. Módy se Angie Harmon nezbavila nikdy, na Instagramu můžete pravidelně sledovat její outfity, které fotí speciálně pro své fanoušky. Jako herečka také často pózuje do editorialů módních časopisů. Móda je zkrátka součástí jí samotné.

Podívejte se na fotogalerii z modelingových let, které Angie zasáhly na vrcholu devadesátých let:

Co uvidíte tento čtvrtek v Rizzoli & Isles?

Dvojka Rizzoli & Isles to nebude mít ve čtvrtek rozhodně lehké. Zatímco Maura má plno práce ve své laboratoři, Jane s týmem vyšetřují podivnou vraždu na zombie sjezdu...

Angie Harmon můžete sledovat jako Jane Rizzoli v seriálu Rizzoli & Isles každý čtvrtek ve 20.15 na Prima LOVE.

Uložit

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.