Pošlete do televize zamilovaný vzkaz!

Oslavte svátek zamilovaných s televizí Prima love. Pošlete své lásce vzkaz nebo přání, které můžete doplnit svojí nebo tematickou valentýnskou fotografií.

Celý únor si mohou diváci posílat na obrazovkách Prima love valentýnská přání, vyznání a vzkazy.

Valentýnské vzkazy jsou součástí projektu Spojuje nás, díky kterému se diváci objevili ve vysílání. Odstartovali jsme ho loni v září a vystřídali jsme zatím jedenáct témat.

Objevujete se v televizi!

Během prosince mohli diváci na obrazovkách sledovat svoje fotky s vánoční a silvestrovskou tematikou, celý leden to byly fotografie zimních sportů a radovánek. Přišlo něco přes 800 fotografií, celkem jste nám zaslali už 2478 fotografií. Od února rozšiřujeme témata právě o zamilované vzkazy.

Máte něco na srdci, co chcete vykřičet světu? Chcete něco oficiálně vzkázat své drahé polovičce?

Jak na to?

Napiště vzkaz a pošlete fotku přímo SEM! A pak už můžete napjatě sledovat na obrazovkách Primy love, kdy se váš vzkaz objeví!

Když je řeč o lásce, znáte ty nejlepší seriálové a filmové páry?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.